DARKO LAZOVIĆ NAJBOLJI "PAKER" VERONE: Lacio neporažen sedam utakmica na "Olimpiku"

O. M.

16. 09. 2024. u 08:56

LACIO će svoju drugu pobedu kod kuće u ovoj sezoni Serije A tražiti kada u ponedeljak ugosti Veronu na stadionu "Olimpiko".

ДАРКО ЛАЗОВИЋ НАЈБОЉИ ПАКЕР ВЕРОНЕ: Лацио непоражен седам утакмица на Олимпику

Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Pred reprezentativnu pauzu Lacio je odigrao uzbudljiv remi sa Milanom, 2:2. Gosti su iznenadili Đenovu u gostima i stigli do skora od šest bodova pa su trenutno ispred Lacijala na tabeli.

Lacio je bio blizu da obezbedi tri boda protiv Milana, gde je do 20 minuta pred kraj vodio sa 2:1 posle preokreta jer je Milan prvi stigao u prednost golom srpskog internacionalca Strahinje Pavlovića. Međutim, golovi u drugom poluvremenu novih napadača Tatija Kastelanosa i Buleja Dija obezbedili su samo bod, pošto je Milanov Rafael Leao izjednačio odmah po ulasku sa klupe.

Uprkos tome, Lacio je sada neporažen u poslednjih sedam utakmica Serije A kod kuće, što je njihov najbolji niz od kraja 2021. godine, kada su vezali 17 pobeda i dve nerešene. Posle uvodnih nekoliko kola čini se da je novi trener Marko Baroni počeo polako da stiče naklonost navijača koji ga nisu primili lepo kada je dolazio.

Lacio nema značajnijih izostanaka. Mateo Genduzi će pokrivati sredinu terena, a Tati Kastelanos bi trebalo da igra zajedno sa kapitenom Matijom Zakanjijem u špicu. Nuno Tavares asistirao je za oba gola protiv Milana i trebalo bi da nastavi da igra na poziciji levog beka nakon što je dobio pohvale od Marka Baronija.

S obzirom na mali broj utakmica bez primljenog gola, ne čudi činjenica da je Verona na poslednjih 16 gostovanja protiv Lacija u Seriji A pobedila samo jednom, uz 11 poraza. Kada su se ovi timovi poslednji put sastali u aprilu, "bjankoselesti" su pobedili, a Matija Zakanji je postigao pobedonosni gol protiv svog bivšeg kluba u 72. minutu.

Ipak, dobar početak nove sezone pod vođstvom Paola Zanetija budi nadu u pobedu Verone, koja je pre internacionalne pauze upisala dve pobede u tri utakmice. Nakon što je Verona iznenadila Napoli pobedom od 3:0 na početku sezone, a zatim pretrpela istovetan poraz protiv Juventusa, dva puta su postigli gol u drugom poluvremenu da bi pobedili Đenovu u poslednjem meču.

Zaneti će imati na raspolaganju sve igrače koje je imao i protiv Đenove, a verovatno će i izvesti istih 11 na teren "Olimpika", što bi značilo da će Darko Lazović nastupiti na levom krilu. Iskusni bivši reprezentativac Srbije već ima dve asistencije ove sezone, a ukupno četiri protiv Lacija u dosadašnjoj karijeri u Seriji A.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1.p G 1+ (kvota 2,93)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu