GOSTI BI RADO DA IZBEGNU OVO GOSTOVANJE: Domaćin na startu sezone iznenadio favorita pa "zaboravio" da pobeđuje

O. M.

16. 09. 2024. u 09:18

U poslednjem meču petog kola La Lige sastaće se Rajo Valjekano i Osasuna. Okršaj u Madridu počinje u ponedeljak od 21 čas.

ГОСТИ БИ РАДО ДА ИЗБЕГНУ ОВО ГОСТОВАЊЕ:  Домаћин на старту сезоне изненадио фаворита па заборавио да побеђује

Foto: Profimedia

Posle iznenađujuće pobede na otvaranju sezone, na gostovanju Real Sosijedadu, fudbaleri Rajo Valjekana nisu uspeli da pobede u naredne tri utakmice. Pobedili su Real Sosijedad sa 2:1 u San Sebastijanu zahvaljujući golovima Horhea de Frutosa i Serhija Kamela.

Međutim, nakon toga su remizirali sa Hetafeom 0:0, a zatim zabeležili dva poraza, oba od katalonskih ekipa. Prvo su izgubili kod kuće od Barselone sa 2:1, a potom od Espanjola u gostima istim rezultatom.

Alvaro Garsija je do sada najbolje ocenjen igrač Rajo Valjekana. Ovaj vezista radi ogroman posao na svakom meču. Do sada je postigao jedan gol, ali njegova glavna karakteristika je sposobnost visokog presinga.

Fudbaleri Osasune su sezonu počeli bolje od svojih protivnika. Do sada su osvojili sedam bodova, ali su čak tri utakmice igrali na svom terenu i osvojili svih sedam bodova kod kuće.

Remizirali su protiv Leganesa 1:1, a pobedili Majorku sa 1:0 i Seltu Vigo sa 3:2. Njihovo jedino gostovanje bilo je protiv Đirone, gde su pretrpeli težak poraz rezultatom 4:0. 

Njihov najbolji igrač od početka sezone je Ruben Garsija. Postigao je jedan gol, ali je veoma opasan i učestvuje u svim napadima Osasune. Biće najveća pretnja domaćinu u Valjekasu, gde se Osasuna nije baš naosvajala bodova u poslednje vreme, jer je izgubila na tri od poslednja četiri putovanja ovde. 

POVREDE I SUSPENZIJE

Defanzivac Raja Alfonso Espino biće van stroja oko dva meseca zbog povrede koju je zadobio u porazu od Espanjola.

Domaćini su takođe bez usluga veziste Dijega Mendeza, dok je njegov kolega iz odbrane Aridan Ernandez pod znakom pitanja.

Očekuje se da će Hames Rodrigez nastupiti, a postoji mogućnost da bi mogao da uđe sa klupe i debituje za Rajo u La ligi.

Što se tiče gostiju, oni ne mogu da računaju na dvojac vezista Kikea Barhu i Ikera Munjoza zbog povreda kolen, odnosno stopala.

Iker Benito se muči sa problemom tetive i pod znakom pitanja je, dok postoji i neizvesnost oko dostupnosti Ante Budimira, koji ima problem sa mišićima zarađen u reprezentaciji.

Ako hrvatski napadač ne bude u mogućnosti da počne, Moreno bi mogao dati Raulu Garsiji šansu da startuje prvi put u sezoni.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 2,13)

 

Imajući u vidu loš bilans Osasune u Valjekasu, kao i činjenicu da je sve bodove ove sezone osvojila na svom terenu, pobeda domaćina ovde nameće se kao najsigurnija igra.
 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici