"MODRIMA" SE NE PIŠE DOBRO U MINHENU: Bajern poslao snažnu poruku svim protivnicima na početku sezone

O. M.

17. 09. 2024. u 09:33

U meču prvog kola Lige šampiona sastaće se Bajern Minhen i zagrebački Dinamo. Duel na "Alijanc areni" na programu je u utorak, od 21 čas.

МОДРИМА СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО У МИНХЕНУ: Бајерн послао снажну поруку свим противницима на почетку сезоне

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajerna izgledaju veoma stabilno na početku nove sezone. Iako su tokom leta prošli kroz značajne promene na svim nivoima, ostvarili su dobre rezultate pod vođstvom novog trenera Vensana Kompanija.

Pored trenera, u Bavarsku su stigli Majkl Olise iz Kristal palasa, Žoao Paljinja iz Fulama i Hiroki Ito iz Štutgarta, dok je Brajan Saragosa, koji je prošlu sezonu proveo u Bajernu na pozajmici iz Granade, od ovog leta postao trajno pojačanje Bavaraca, ali je ekspresno poslat nazad na pozajmicu u Španiju, ali u Osasunu. Ovim pojačanjima Bavarci su učvrstili sve linije tima, osim golmanske, a cilj im je jasan - žele da se vrate na tron Bundeslige s kojeg su prošle godine svrgnuti posle 11-godišnje vladavine, kao i da osvoje titulu prvaka Evrope koju su poslednji put uzeli 2020. godine.

Bajern je ostvario sve tri pobede u dosadašnja tri kola u Bundesligi. Pobedili su Volfzburg u gostima sa 3:2 i Holštajn Kil sa 6:1, dok su kod kuće pobedili Frajburg sa 2:0. Zvezda tima i najbolji strelac Hari Kejn je već postigao četiri gola i upisao dve asistencije, što govori da će ponovo imati veoma efikasnu sezonu.

S druge strane, ovo gostovanje dolazi u lošem trenutku za zagrebački Dinamo. U petak su na svom terenu izgubili od najvećeg rivala, splitskog Hajduka sa 1:0, pa raspoloženje u taboru "modrih" nije na visokom nivou.

Ipak, Dinamo je odigrao veoma dobro u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je dominirao protiv Karabaga sa pobedama od 3:0 i 2:0. Zadržali su ključne igrače poput Bruna Petkovića i Martina Baturine, dok su pojačani dolaskom Huana Kordobe i Marka Pjace. 

Uprkos jakom protivniku u prvom kolu, mnogi smatraju da Dinamo ima dobre šanse da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona. Posle ovog meča protivnici će im biti Monako, Salcburg, Slovan iz Bratislave, Borusija Dortmund, Seltik, Arsenal i Milan.

Ipak, imajući u vidu jačinu oba tima, kao i trenutnu formu, sve osim lagane pobede Bajerna u ovom susretu bila bi prvorazredna senzacija. Pošto je, naravno, i kvota na "keca" skromna, odlučili smo se da vam za ovu utakmicu predložimo igru na golove. Hari Kejn je u formi, a tu su i ostali, pa verujemo da će biti golova u oba poluvremena.

NAŠ TIP: 1+I&2+II (kvota 1,86)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)