JURI SE PETA POBEDA U NIZU: "Cvet Šangaja" bi da sjajne igre u prvenstvu prenese na Ligu šampiona

V.M.

17. 09. 2024. u 08:41

U okviru prvog kola azijske Lige šampiona fudbaleri Šangaj Šenhue će dočekati Pohang (14.00).

ЈУРИ СЕ ПЕТА ПОБЕДА У НИЗУ: Цвет Шангаја би да сјајне игре у првенству пренесе на Лигу шампиона

Foto: Profimedia

Domaćin igra fenomenalno ove sezone u domaćem prvenstvu, vodi veliku bitku sa gradskim rivalom Portom za titulu. "Cvet Šangaja" doživeo je samo jedan poraz na 25 odigranih utakmica, ali to nije dovoljno za prvo mesto jer zaostaje dva boda za pomenutim Portom i očekuje nas veoma zanimljiva završnica kineske Superlige.

U međuvremenu, Šenhua nakratko mora prebaciti fokus na azijsku Ligu šampiona koja se od ove godine igra u novom formatu. Više nema osam grupa od po četiri učesnika, već su napravljene dve velike grupe, "istok" i "zapad" u kojima će biti po 12 klubova, od kojih će prvih osam proći dalje.

Ekipa iz Šangaja današnji meč dočekuje u seriji od četiri vezane pobede u svim takmičenjima, tako da je u ozbiljnom naletu i veliki je favorit protiv Pohanga na startu najjačeg azijskog fudbalskog takmičenja.

Što se tiče gostujućeg sastava, on nije u dobrom ritmu. Na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ostvario je samo jednu pobedu, u kupu protiv Džedžu junajteda, i ne nalazi se u dobrom ritmu pred ovo teško gostovanje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici