MITROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE MREŽE: Srpski reprezentativac je dao gol na svakom meču ove sezone!

V.M.

17. 09. 2024. u 09:28

NAJBOLjI strelac u istoriji naše reprezentacije će pokušati da nastavi sjajnu golgetersku formu protiv Al Rajana kojem Al Hilal gostuje u prvom kolu azijske Lige šampiona (18.00).

МИТРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ТРЕСЕ МРЕЖЕ: Српски репрезентативац је дао гол на сваком мечу ове сезоне!

FOTO: Profimedia

Kao što je bio slučaj prošle sezone, Aleksandar Mitrović je novu kampanju započeo radivši ono što najbolje ume, a to je postizanje golove. Na pet odigranih utakmica postigao je čak devet golova, a vredi napomenuti da je na poslednje tri ligaške utakmice po dva puta tresao mrežu protivnika.

Zbog tih sjajnih igara našeg reprezentativca, Al Hilal je odlično započeo sezonu, osvojišvi Superkup i pobedivši na prve tri utakmice u Profesional ligi.

Prošle sezone "plavi talas" je osvojio gotovo sve što je mogao, a jedina stvar koja mu je izmakla je azijska Liga šampiona u kojoj je u četvrtfinalu ispao od Al Aina, mada vredi napomenuti da je Mitrović propustio prvi susret tog dvomeča i bio rovit u drugom, što je bio jedan od glavnih razloga za iznenađujuću eliminaciju Al Hilala.

Sada je četa Žorža Žezusa spremna da osvoji takmičenje, a prvi rival biće mu Al Rajan koji se nalazi u formi od tri vezane pobede pred start Lige šampiona.

Katarski predstavnik se pretplatio na golove na startu sezone i na njegova poslednja dva meča viđeno je čak devet pogodaka, a ako na to dodamo napadački arsenal Al Hilala, jasno je da možemo očekivati utakmicu sa velikim brojem pogodaka.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)