I JEDNI I DRUGI IMAJU PROBLEMA SA POSTIZANJEM GOLOVA: Baskijci ne liče na tim koji bi mogao napasti vrh tabele

V.M.

17. 09. 2024. u 10:00

NA otvaranju sedmog kola španske La lige fudbaleri Majorke će ugostiti Real Sosijedad (19.00).

И ЈЕДНИ И ДРУГИ ИМАЈУ ПРОБЛЕМА СА ПОСТИЗАЊЕМ ГОЛОВА: Баскијци не личе на тим који би могао напасти врх табеле

Foto: EPA-EFE/Juan Herrero

Baskijski velikan nije na dobar način započeo sezonu, ostvario je samo jednu pobedu u uvodnih pet kola i nalazi se na razočaravajućem 16. mestu tabele La lige sa samo bodom prednosti u odnosu na Hetafe koji je prvi tim ispod crte.

Sosijedad nikako ne uspeva da ponovi nastupe iz prošle godine kada je bio u gornjem domu, a kako mu uskoro počinju obaveze u Ligi Evrope sve će mu teže biti da beleži dobre rezultate u prvenstvu.

Glavni problem čete Imanola Alguasila je postizanje golova, samo su tri puta tresli mrežu do sada i to je glavni razlog za slabe nastupe u uvodnom delu kamapnje.

Slične muke ima i Majorka, koja je takođe postigla samo tri gola, ali je nešto bolja defanzivno pa ima četiri boda na svom saldu i zauzima 13. mesto na tabeli.

Domaćini su takođe ostvarili jednu pobedu, ali su pored nje odigrali impresivan remi sa Realom (1:1) u prvom kolu La lige.

Ovi timovi su se četiri puta susreli prošle sezone, po dva puta u prvenstvu i kupu, a bolji je bio Sosijedad koji je ostvario dva trijumfa pored dva odigrana remija.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)