"CRVENO-BELI" BI DA SE POPNU NA PRVO MESTO: Međusobni skor protiv današnjeg rivala im "garantuje" da će to i učiniti

V.M.

17. 09. 2024. u 10:36

U okviru šestog kola češkog prvenstva, fudbaleri Mlade Boleslav će na "Lokotrans areni" ugostiti Slaviju iz Praga (19.30).

ЦРВЕНО-БЕЛИ БИ ДА СЕ ПОПНУ НА ПРВО МЕСТО: Међусобни скор против данашњег ривала им гарантује да ће то и учинити

Foto: Profimedia

Slavija već dugi niz godina dominira češkim fudbalom zajedno sa gradskim rivalom Spartom, a to je slučaj i na startu ove godine jer su se pomenuta dva tima odvojila od ostalih nakon sedam uvodnih kola.

Trenutno je prva Sparta sa 19 sakupljenih bodova, što je tri više od Slavije koja ima priliku da se trijumfom na današnjem susretu popne na prvo mesto pošto bi u slučaju trijumfa imala bolju gol-razliku.

Rival "crveno-belima" biće Mlada Boleslav, ekipa koju redovno pobeđuju u poslednje vreme, čak četiri puta na minulih pet međusobnih duela.

Što se tiče domaćina, on igra po principu toplo-hladno, odigrao je šest utakmica do sada i upisao je po tri pobede i poraza, bez ijednog remija.

Takođe vredi napomenuti da će oba ova tima nastupati u Evropi ove sezone, Mlada Boleslav je dogurala do grupne faze Lige konferencija, dok je Slavija bila blizu plasmana u Ligu šampiona, ali je poražena u plej-ofu kvalifikacija od Lila i moraće da se zadovolji igranjem u Ligi Evrope.

Domaćin uglavnom posle pobede doživi poraz na startu kampanje, a kako je u prošlom kolu savladao Teplice vreme je za neuspeh protiv Slavije koja je daleko kvalitetnija ekipa.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)