GOLEADA U NAJAVI: Van Persijeva četa mora da se "pere" nakon bruke koju je doživela proteklog vikenda

V.M.

17. 09. 2024. u 11:30

U zaostaloj utakmici trećeg kola holandske Eredivizije sastaće se Tvente i Herenven koji ukrštaju koplja na "De Grolš vesteu" (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Ван Персијева чета мора да се пере након бруке коју је доживела протеклог викенда

Foto: Profimedia

Herenven od ove sezone sa klupe predvodi legendarni Robin van Persi kojem je ovo prvi posao kao glavnom treneru nekog tima, a da mu neće biti lako video je proteklog vikenda kada se njegova ekipa susrela sa AZ-om koji ju je "počistio" sa terena slavivši više nego ubedljivo, rezultatom 9:1.

To je bi pravi "šamar" za današnje goste koji generalno nisu dobro počeli sezonu i na četiri odigrane utakmica osvojili su isto toliko bodova, pa zauzimaju donekle razočaravajuće 13. mesto na tabeli.

Priliku da se "iskupe" za bruku protiv AZ-a imaće danas na gostovanju Tventeu koji je nakon uvodnog trijumfa nad Nijmegenom (2:1) osvojio dva boda u naredne tri utakmice i tik je iznad Herenvena na tabeli, na 12. mestu.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela ovih timova, golovi ne bi trebali izostati, na minulih pet susreta viđeno je čak 20 pogodaka i samo jedanput igra 3+ nije bila prolazna.

Takođe, vredi napomenuti da su na pet mečeva Tventea ove sezone oba tima tresla mrežu, tako da je gol-gol više nego realan tip kada igra nekadašnji prvak Holandije.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)