NE ZNA SE KO JE GORI: Obračun jedina dva premijerligaša koji nisu osvojili nijedan bod ove sezone

V.M.

17. 09. 2024. u 12:04

U šesnaestini finala EFL kupa fudbaleri Evertona će na "Gudison parku" ugostiti Sautempton (20.45).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ ГОРИ: Обрачун једина два премијерлигаша који нису освојили ниједан бод ове сезоне

FOTO: Profimedia

Već par sezone Everton jedva opstaje u eliti, neverovantnim podvizima u poslednjim kolima, međutim, kako je započeo ovu godinu, deluje da će mu biti potreban poseban napor da sačuva premijerligaški status.

U uvodna četiri kola doživeo je isto toliko poraza i usput primio čak 13 golova, a ono što je posebno zabrinjavajuće je to da je na poslednja dva meča protiv Bornmuta i Vile vodio sa 2:0, da bi zatim prosuo tu prednosti i pognute glave napustio teren (2:3).

Teška su vremena na "Gudison parku" i trener Šon Dajš je pod sve većim pritiskom, a njegovi izabranici bi spas mogli naći u Liga kupu koji su otvorili trijumfom nad Donaksterom (3:0), što im je jedina pobeda ove sezone.

Ništa bolje ne ide ni njihovom današnjem rivalu, ekipi Sautemptona koja je takođe bez boda u uvodna četiri kola i baš se muči na svom povratku u Premijer ligu.

Ofanzivni fudbal koji forsira Rasel Martin "ne pije vodu" u eliti i škotski stručnjak će morati nešto da promeni kako se "sveci" ne bi ekspresno vratili u Čempionšip.

Kao i Everton, Sautempton je jedini trijumf ostvario u Liga kupu gde je protiv Kardifa slavio u goleadi s rezultatom 5:3.

Stil fudbala koji igraju gosti obećava golove, pogotovo ako uzmemo u obzir slabe odbrane oba tima i verujemo da će biti pogodaka na "Gudisonu".

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici