FIKS DANA: Junajted ne bi smeo da ima problema sa trećeligašem

V.M.

17. 09. 2024. u 12:49

U šesnaestini finala EFL kupa, Mančester junajted će na "Old trafordu" ugostiti Barnsli (21.00).

ФИКС ДАНА: Јунајтед не би смео да има проблема са трећелигашем

Foto: Profimedia

Turbulencije ne prestaju u redovima Mančester junajteda, konstantnost u igri ne postoji, rezultati su prosečni i to nervira navijače koji su navikli na osvajanje titula i Lige šampiona.

Od kada je Ten Hag na čelu, toga nema, ali ima osvojena dva kupa i može se reći da se Holanđanin pretplatio na osvajanje njih jer je u svojoj prvoj sezoni na čelu podigao EFL kup, a zatim i FA kup u prošloj.

Ove godine "crveni đavoli" su nastavili po starom, osvojili su šest bodova na uvodne četiri utakmice i dosta su neubedljivo izgledali na terenu uprkos tome što su potrošili veliki novac u prelaznom roku.

Nakon reprezentative pauze odigrali su dobro protiv Sautemptona, slavili su sa 3:0, mada ko zna šta bi bilo da Onana pri rezultatu 0:0 nije odbranio jedanaesterac Arčeru.

Danas bi trebalo da ostvare novi rutinski trijumf jer igraju sa trećeligašem Barnslijem, po kvalitetu daleko lošijom ekipom.

Iako su gosti solidno otvorili Ligu jedan, jasno je koliki je favorit Mančester i sve sem trijumfa čete Erika ten Haga na večerašnjem susretu bilo bi veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)