ZBOG OVOGA JE DOŠAO: Kilijan Mbape je spreman da podigne trofej Lige šampiona

V.M.

17. 09. 2024. u 13:22

NAKON što je više puta bio neuspešan u pohodu na "ušati trofej" sa Monakom i PSŽ-om, Mbape će pokušati da ga podigne u dresu Reala koji večeras u prvom kolu najjačeg fudbalskog takmičenja dočekuje Štutgart na "Santijago Bernabeu" (21.00).

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ДОШАО: Килијан Мбапе је спреман да подигне трофеј Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Kilijan Mbape je letos pojačao Real Madrid i solidno je započeo svoju avanturu u njemu. Bio je precizan u Superkupu Evrope u pobedi Madriđana nad Atalantom (2:0), dok je u prvenstvu na pet odigranih mečeva postigao tri gola.

Doduše, dva puta je bio precizan sa bele tačke, dok je iz igre postigao samo jedan pogodak i evidentno je da mu treba vremena da se privikne na stil igre čete Karla Ančelotija.

Ipak, danas bi trebalo da ima "plodno" veče jer je i sam najavio da jedva čeka da zaigra za Real u Ligi šampiona, biće posebno motivisan, a i protivnik će mu biti Štutgart, ekipa koja se nije proslavila na startu Bundeslige i očekuje se da "kraljevski klub" ostvari rutinski trijumf sa par postignutih golova, od kojih verujemo da će bar jedan postići Mbape.

NAŠ TIP: Kilijan Mbape +0,5 (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NAŠA POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Lekari konstatovali njenu smrt, a onda se desilo čudo (FOTO)