PARTIZANOV "DŽELAT" IGRA SJAJNO U DOMAĆEM PRVENSTVU: "Plavo-beli" su perfektni nakon četiri odigrana kola

V.M.

18. 09. 2024. u 09:00

U novoj utakmici ukrajinske Premijer lige fudbaleri Dinama iz Kijeva će ugostiti Vorsklu (17.00).

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ ИГРА СЈАЈНО У ДОМАЋЕМ ПРВЕНСТВУ: Плаво-бели су перфектни након четири одиграна кола

FOTO: M. Vukadinović

Dinamo pruža odlične partije na startu sezone, a priliku da to vide imali su navijači Partizana kojeg je ukrajinski velikan dominantno pobedio u dva navrata u kvalifikacijama za Ligu šampiona (6:2, 3:0).

Nakon Partizana bolji je bio i od Rendžersa, ali do najjačeg evropskog takmičenja nije mogao jer je u plej-ofu poklekao protiv Salcburga koji je zauzeo mesto u Ligi šampiona.

Međutim, to nije poremetilo "plavo-bele" koji su na sjajan način započeli domaće prvenstvo upisavši četiri pobede na isto toliko odigranih utakmica, uz veoma dobru gol-razliku, 8:2.

Danas će za rivala imati Vorsklu, ekipu koju su savladali na minula tri međusobna duela, tako da sa velikim samopouzdanjem dočekuju ovaj meč.

Ipak neće imati lak zadatak jer Vorskla pruže dobre partije na startu sezone i posle uvodnog poraza od Šahtjora osvojila je osam bodova na naredne četiri utakmice.

Takođe, ono što vredi napomenuti je da je odbrana gostiju razigrana u poslednje vreme i na pomenute četiri utakmice primila je samo jedan gol, mada treba istaći da joj je Šahtjor dao pet golova u prvom kolu.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 1,92)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno