DOMAĆI TIP: Radnički i dalje traži formu iz prošle sezone

V.M.

18. 09. 2024. u 10:30

U zaostaloj utakmici drugog kola Superlige Srbije fudbaleri IMT-a će ugostiti Radnički iz Kragujevca (18.00).

ДОМАЋИ ТИП: Раднички и даље тражи форму из прошле сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Iako je prošle godine bio jedan od najvećih hitova Superlige Srbije, Radničkom ove sezone ne ide dobro, baš se muči sa rezultatima u prvenstvu, a pride se nije ni proslavio na svom debiju u Evropi.

Feđa Dudić ne uspeva da pokrene svoju ekipu i nakon sedam odigranih utakmica Radnički zauzima izuzetno razočaravajuće 14. mesto na tabeli.

Takođe, neigranje na "Čika Dači" se ispostavilo kao veliki problem, jer je huk sa tribina bio posebna prednost Kragujevčanima prošle sezone, što je ove do sada izostalo zbog renoviranja stadiona.

Sa druge strane, IMT je krajem avgusta uhvatio zalet pobedama nad Jedinstvom i Radničkim iz Niša i izdigao se sa dna tabele, pa trenutno sa osam sakupljenih bodova zauzima deseto mesto na tabeli.

Nakon tih trijumfa, "traktoristi" su doživeli poraz u prošlom kolu od Spartaka, tako da se serija dobrih rezultata završila, ali atmosfera u klubu je sigurno pozitivna nakon pomenutih pobeda.

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone su obe ekipe upisale po pobedu pred svojim navijačima rezultatima 1:0.

Ove godine igraju nešto ofanzivnije, otvorenije (gol-razlika domaćina 8:9, gostiju 14:12) i očekujemo da bude golova na jedinoj utakmici današnjeg programa Superlige Srbije.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje