BRAZILAC JE SPASITELJ BETISA: Supertalentovani centarfor je već postao miljenik publike na "Benito Viljamarinu"

V.M.

18. 09. 2024. u 11:10

U zaostaloj utakmici trećeg kola La lige ekipa Betisa će pred punim tribinama "Benita Viljamarina" dočekati Hetafe (19.00).

БРАЗИЛАЦ ЈЕ СПАСИТЕЉ БЕТИСА: Суперталентовани центарфор је већ постао миљеник публике на Бенито Виљамарину

Foto: Profimedia

Nakon slabog starta prvenstva i samo dva osvojena boda iz uvodne tri utakmice, Betis je proteklog vikenda konačno došao do prvog trijumfa savladavši Leganes sa 2:0 pred svojim navijačima.

Jedan od strelaca na tom meču bio je Vitor Roke koji je u smiraj prelaznog roka pojačao ekipu iz Barselone i trebalo bi da bude ozbiljno pojačanje, što je odmah i pokazao na svom debiju na "Benito Viljamarinu".

"Zeleno-beli" su poznati kao jaka domaćinska ekipa, uvek imaju odličnu podršku sa tribina, a danas će imati novu lepu priliku za tri boda jer im na noge dolazi uzdrmani Hetafe.

Gosti su napravili veliki broj promena tokom leta, ostali bez nekoliko bitnih igrača poput Grinvuda i očekivano je bilo da se muče, pa i ne čudi što nakon uvodna četiri kola ne znaju za pobedu.

Doduše, doživeli su samo jedan poraz uz čak tri odigrana remija, ali postigli su samo jedan gol do sada, zauzimaju razočaravajuće 18. mesto na tabeli i mnogi im predviđaju borbu za opstanak.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela, najpopularniji ishod u poslednjih pet mečeva je "iks", čak tri puta su igrali nerešeno, a uz to je viđena po pobeda na obe strane.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Iska i Vilijama Karvalja, dok su gosti i dalje bez usluga svoj najboljeg fudbalera Borhe Majorala, kao i Alderetea i Aberdina.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,27)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje