AJAKS SE UZDA U DOMAĆI TEREN: Gosti su dobro započeli sezonu, ali sada se nalaze u seriji poraza

V.M.

18. 09. 2024. u 12:05

U zaostaloj utakmici trećeg kola Eredivizije sastaće se Ajaks i Fortuna Sitard koji ukrštaju koplja na "Johan Krojf areni" od 20 časova.

АЈАКС СЕ УЗДА У ДОМАЋИ ТЕРЕН: Гости су добро започели сезону, али сада се налазе у серији пораза

FOTO: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/

Zbog obaveza u evropskim kvalifikacijama koje su završili plasmanom u Ligu Evrope, fudbaleri Ajaksa su odigrali samo dve ligaške utakmice do sada u kojima su upisali po pobedu i poraz.

Domaćini su dosta promenili tim u odnosu na prošlu sezonu koja je bila jedna od najlošijih u skorijoj istoriji kluba i jasno je bilo da je nov početak bio potreban.

Nosioci igre trebalo bi da budu Brajan Brobi i Kenet Tejlor, a takođe vredi napomenuti da je napravljena i rokada na klupi, pa ih sada predvodi talentovani Frančesko Farioli.

Fudbalski fanovi sa naših prostora mogli su videti da se radi o dosta solidnoj ekipi kada su "kopljanici" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope savladali Vojvodinu.

Sa druge strane, Sitard je sezonu odlično otvorio, uzastopnim pobedama nad Go ahed iglsima i Almereom, ali nakon toga su usledili porazi od Najmegena i Brede.

Gostima je cilj opstanak u eliti, imaju ekipu za to i trenutno zauzimaju zadovoljavajuće osmo mesto na tabeli.

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone ovi timovi su odigrali dva remija (0:0, 2:2), a pre toga Ajaks je ostvario tri vezane pobede nad Sitardom.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje