INTER U PROBLEMU PRED ZVEZDU? Neroazuri nikada nisu igrali ovako slabo pod Inzagijem, a muči ih i povreda najboljeg igrača

V.M.

28. 09. 2024. u 07:30

NA otvaranju današnjeg programa Serije A, fudbaleri Udinezea će na "Friuliju" ugostiti Inter (15.00).

ИНТЕР У ПРОБЛЕМУ ПРЕД ЗВЕЗДУ? Нероазури никада нису играли овако слабо под Инзагијем, а мучи их и повреда најбољег играча

FOTO: Tanjug/AP

Udineze je preko leta standardno napravio veliki broj promena, a ona koja se za sada ispostavlja kao pun pogodak je dovođenje Koste Runjajića na klupu, pošto je nemački stručnjak u potpunosti preporodio ekipu.

Do proteklog vikenda "zebre" su bile bez ijednog poraza i zauzimale su prvo mesto na tabeli, međutim na "Olimpiku" ih je savladala Roma (0:3) i zbog tog neuspeha su pali na i dalje više nego zadovoljavajuću treću poziciju koju drže sa deset sakupljenih bodova.

Taj poraz je brzo zaboravljen, jer su domaćini preko nedelje u Kupu Italije savladali Salernitanu (3:1) i tako se ekspresno vratili na pobedničke staze.

Kao nosioci ekipe za sada se pokazuju napadači Floran Tovan i Lorenco Luka koji su kombinovano postigli pet golova u uvodnih pet kola Serije A.

Takođe, vredi napomenuti da je pod palicom Runajića, Udineze počeo znatno bolje da igra kod kuće. Prošle sezone je pred svojim navijačima na "Friuliju" ostvario samo jednu ligašku pobedu, dok je ove na četiri odigrane utakmice upisao isto toliko trijumfa i to poprilično rutinski pošto je na svakom od tih mečeva vodio na poluvremenu.

Sa druge strane, Inter nije u dobrom momentu nakon poraza od Milana u "Derbi dela Madonini" proteklog vikenda. Pre meča su mnogi očekivali da "neroazuri" pobede pred svojim navijačima i tako "uruče" otkaz Paolu Fonseki, međutim desila se poptuno suportna stvar i "rosoneri" su živnuli jer su slavili sa 2:1 pogotkom Matea Gabije u završnim minutima utakmice.

Od kada je Simone Inzagi preuzeo Inter, gosti nisu ovako slabo otvorili prvenstvo, osvojili su samo osam bodova na uvodnih pet utakmica i nalaze se u krizi rezultata.

Iskusni stručnjak mora pronaći način da izvuče svoju ekipu iz nje, a dobra vest za trostrukog prvaka Evrope je to da ni ostatak ekipe ne igra na visokom nivou, tako da zaostaje samo tri boda za trenutnim liderom, ekipom Torina.

Ono što im daje blagu dozu samopouzdanja je istorijat međusobnih duela, Inter voli da igra sa Udinezeom u poslednje vreme i pobedio je "crno-bele" na poslednja tri međusobna duela (3:1, 4:0, 2:1).

I jedni i drugi imaju određenih problema sa izostancima, domaćini su bez Deulofeua i Sančez kao što je slučaj od starta sezone, doks u gosti bez glavnog igrača Nikola Barele koji će propustiti i susret sa Crvenom zvezdom koji je na programu prvog oktbora.

Očekujemo reakciju igrača Intera nakon razočaravajućeg nastupa protiv Milana i tipujemo da će odneti čitav plen sa "Friulija".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?