MILOŠEVIĆ STIŽE DA UGASI POŽAR: Legendarni napadač preuzima "crno-bele", ali pre toga im predstoji veoma teško gostovanje

V.M.

29. 09. 2024. u 07:30

U desetom kolu Superlige Srbije razigrana Mladost iz Lučana će ugostiti Partizan (17.00).

МИЛОШЕВИЋ СТИЖЕ ДА УГАСИ ПОЖАР: Легендарни нападач преузима црно-беле, али пре тога им предстоји веома тешко гостовање

FOTO: Tanjug/AP

Veliki su problemi u redovima Partizana, to je jasno bilo od starta sezone, a najbolje se videlo nastupima na međunarodnoj sceni na kojoj su "crno-beli" poraženi na tri uzastopna dvomeča.

Kvalifikacije su započeli u drugom kolu Lige šampiona gde ih je ubedljivo porazio Dinamo Kijev, zatim je usledila eliminacija od Lugana u trećem pretkolu Lige Evrope, dok se da srpski velikan ostane bez Evrope postarao Gent u plej-ofu za Ligu konferencija.

Ti razočaravajući nastupi preneseni su i na prvenstvo u kojem Partizan ne zna za pobedu na četiri uzastopne utakmice što je veoma loše s obzirom na kvalitet naše Superlige.

Remizirao je sa IMT-om i Vojvodinom, dok su porazi usledili od strane gradskih rivala, OFK Beograda (2:3) i Crvene zvezde (0:4) koji su ga srozali na deveto mesto na tabeli.

Nakon katastrofalno odigranog derbija u kojem su doživeli najubedljiviji poraz ikada pred svojim navijačima klupu je napustio Aleksandar Stanojević čiji je treći mandat u Partizanu bio kratkog daha.

Kandidata za njegovu zamenu nije bilo mnogo, pošto je jasno svima da ih očekuje izuzetno teška situacija kada preuzmu klub, ali na kraju je legendarni napadač "parnog valjka" Savo Milošević koji je već vodio ekipu od marta 2019. do novembra 2020. godine i poznat je po tome da je sa njim na čelu Partizan osvojio poslednji trofej (Kup Srbije).

On će ekipu preuzeti od ponedeljka, a na današnjem meču vodiće je doskorašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Branko Vukašinović.

Vukašinović za svoj "debi" teško da je mogao imate neugodnijeg protivnika jer Partizan ide na noge razigranoj Mladosti iz Lučana koja igra fenomenalno od kada ju je preuzeo Nenad Lalatović i nanizala je četiri pobede sa njim na čelu, a generalno se nalazi u seriji od pet vezanih pobeda jer je pre dolaska Lalatovića ostvaren trijumf nad Novim Pazarom pod vođstvom Dejana Joksimovića.

Nekadašnji trener Napretka, Crvene zvezde, Borca... je u potpunosti preporodio ekipu i ponovo pokazao da je među najboljim trenerima u Superligi Srbije.

Kroz svoju trenersku karijeru Lalatović je umeo da namuči Partizan, a posebno se pamti trijumf sa Vojvodinom u finalu kupa 2020. godine posle izvođenja penala.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um