PARIŽANI SE VRAĆAJU NA POBEDNIČKU STAZU: Večerašnji protivnik PSŽ-a se baš muči na gostovanjima

V.M.

27. 09. 2024. u 10:50

JEDAN od derbija šestog kola francuske Lige 1 biće odigran večeras na "Parku prinčeva" kada PSŽ bude ugostio Ren (21.00).

ПАРИЖАНИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Вечерашњи противник ПСЖ-а се баш мучи на гостовањима

Foto: Profimedia

Perfektan skor Parižana narušen je proteklog vikenda nakon, sada već tradicionalnog, remija sa Remsom (1:1), ali zbog bolje gol-razlike u odnosu na Marselj i Monako koji takođe imaju po 13 osvojenih bodova.

PSŽ je u uvodnih pet kola postigao čak 17 golova, što znači da u proseku daje 3,4 gola po utakmici, što je posebno impresivno ako se uzme u obzir da je letos klub napustio najbolji igrač tima Kilijan Mbape.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Pored dobrih igara u prvenstvu, domaćini su i Ligu šampiona započeli trijumfom nad Đironom (1:0), tako da četi Luisa Enrikea za sada ide odlično bez pomenutog Mbapea.

Ulogu lidera i glavnih golgetera preuzeli su krilni fudbaleri Dembele i Barkola, dok se trebaju nahvaliti i nastupi sjajnog portugalskog veznjaka, Vitinje koji je jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane, Ren je promenljivo otvorio sezonu, fali mu konstantnosti u igri, a to smo videli i na njegovom poslednjem meču kada je u poslednjim trenucima ispustio pobedu protiv Lansa (1:1).

Na pet utakmica gosti su sakupili sedam bodova i trenutno zauzimaju osmo mesto na tabeli Lige 1.

Ono što muči "crveno-crne" su nastupi u gostima, doživeli su uzastopne poraze na strani i ukoliko večeras napuste "Park prinčeva" pognute glave, biće to prvi put nakon godinu i po dana da su doživeli tri vezana poraza u gostima.

Zanimljivo je da je Ren na svakom od tih mečeva postizao bar po gol, ali to nije bilo dovoljno da izbegne poraz, tako da uz pobedu PSŽ-a tipujemo da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: 1&GG (kvota 2,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

ŽENA KOJU JE DAJANA MRZELA: Gurnula ju je niz stepenice, stvari joj stavila u kese za smeće i izbacila je iz kuće