SALDANJA NE PRESTAJE DA DAJE GOLOVE: Miljenik "grobara" želi da nastavi sjajnu formu protiv glavnog favorita za osvajanje Lige Evrope

V.M.

03. 10. 2024. u 07:25

DRUGO kolo Lige Evrope otvaraju Ferencvaroš i Totenhem koji se sastaju na "Grupama areni" od 18.45.

САЛДАЊА НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ДАЈЕ ГОЛОВЕ: Миљеник гробара жели да настави сјајну форму против главног фаворита за освајање Лиге Европе

Foto: Profimedia

Nakon što je sezonu započeo promenljivim rezultatima, Totenhem je konačno uhvatio zalet i vezao četiri uzastopne pobede u svim takmičenjima. Postekoglu je bio pod velikim pritiskom pred meč sa Koventrijem koji su "pevci" jedva pobedili (2:1), a nakon toga su usledili trijumfi nad Brentfordom, Karabagom i Mančester junajtedom koji su znatno podigli atmosferu u klubu.

Najbolju partiju do sada pružili su upravo protiv Mančestera (3:0), dominirali su od prvog minuta na "Old trafordu", rano su poveli preko Džonsona, dok su u drugom poluvremenu imali igrača više nakon isključenja Bruna Fernandesa, a tri boda su pogocima potvrdili Kuluševski i Solanki.

Vredi napomenuti da su na tom meču bili bez kapitena Sona za kojeg se očekuje da i danas propusti meč, a osim njega neće biti Ričarlisona, Dragušina i Odobera, dok je pod upitnikom levi bek Udogi koji je protiv Junajteda ranije napustio teren zbog blaže povrede.

Što se tiče Ferencvaroša, kod njega je u poslednjih par dana sve u znaku fenomelnog Mateuša Saldanje koji je u smiraj prelaznog roka doveden iz Partizana za četiri miliona evra i ispostavlja se kao pun pogodak.

Sjajni Brazilac je na četiri odigrane utakmice u dresu mađarskog šampiona postigao čak šest golova, a posebno je pažnju na sebe navukao proteklog vikenda kada je protiv Puškaš akademije ušao u igru u 64. minutu i ostvario het-trik.

Svoju sjajnu formu Saldanja će pokušati da nastavi danas, a i bodovi su preko potrebni "zelenima" koji su u prvom kolu poraženi od Anderlehta i uradiće sve što je u njihovoj moći da ne započnu Ligu Evrope sa dva poraza.

Totenhem će sigurno izaći u kombinovanom sastavu pošto ga za vikend očekuje veoma bitan prvenstveni meč sa Brajtonom, ali i pored toga očekujemo otvorenu, ofanzivnu igru "pevaca" koji su poznati po tome da igraju utakmice sa velikim brojem golova što bi trebalo odgovarati Ferencvarošu i Saldanji, tako da tipujemo goleadu na "Grupama areni".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1+|&3+ (kvota 1,67)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti