GOLOVI SU "ZAGARANTOVANI" KADA IGRA BRENTFORD: "Pčelice" i bez Ajvan Tonija igraju veoma dobar fudbal ove sezone

V.M.

05. 10. 2024. u 10:50

U sedmom kolu Premijer lige gledaćemo obračun između Brentforda i Vulverhemptona koji se od 16 časova sastaju u Londonu na "Brentford komjuniti stadionu".

ГОЛОВИ СУ ЗАГАРАНТОВАНИ КАДА ИГРА БРЕНТФОРД: Пчелице и без Ајван Тонија играју веома добар фудбал ове сезоне

FOTO: Profimedia

Brentford je preko leta ostao bez svog najboljeg igrača Ajvana Tonija koji je pojačao Al Ahli, a kako adekvatna zamena nije dovedena očekivao se pad u igri "pčelica", ali genijalni menadžer Tomas Frank ih i dalje drži izvan borbe za opstanak i nakon šest odigranih kola sa sedam sakupljenih bodova sigurni su na 12. mestu na tabeli.

Proteklog vikenda odigrali su remi sa Vest hemom pred svojim navijačima (1:1), a nakon tog susreta pomenuti Frank je ponovo nahvalio svoje izabranike i rekao da je to što oni rade ove sezone fantastično i veoma je ponosan na njih.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Brentford je na tom susretu poveo u prvom minutu preko Mbeuma i postao je prva ekipa u istoriji Premijer lige koja je na tri vezana meča postigazala gol u prvom minutu, pošto je isto radio protiv Sitija i Totenhema, ali ni na jednom od tih susreta nije uspevao da ostvari pobedu i osvojio je samo jedan bod na njima.

Danas mu na noge dolazi ekipa koja je u obziljnim problemima, Vulverhempton. "Vulvsi" su najogra ekipa u Premijer ligi i osvojili su samo jedan bod do sada, te su zacementirani na dno tabele uz veoma lošu gol-razliku, 6:16.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Gosti ne igraju toliko loše, međutim imaju velikih problema sa realizacijom, slabo postižu golove, dok im je odbrana "klimava" i to su glavni razlozi za slabe rezultate.

Menadžer Gari O'Nil se nalazi pod velikim pritiskom, ovaj meč je poslednji pred reprezentativnu pauzu i tri boda bi mu sigurno sačuvala posao, međutim novi poraz, posebno ako bude ubedljiv, bi mogao da označi kraj njegovog mandata na klupu Vulverhemptona po pisanju britanskih medija.

Ono što ga može ohrabriti pred današnji meč je istorijat međusobnih duela ovih timova, "vukovi" su neporaženi na poslednjih šest gostovanja Brentfordu (po tri pobede i remija), a zanimljivo je i to da su se prošle sezone sastali ček četiri puta i uspešniji je bio Vulverhempton sa dve pobede naspram jednog trijumfa Brentforda uz remi u FA kupu.

Na pet od šest prvenstvenih utakmica "pčelica" igra GG&|1+ je bila prolazna ove sezone, tako da je ponovo tipujemo, a za hrabrije bi predložili dvojku na goste kojima "gori pod nogama".

NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,98)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 3,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu