"KLADIO SE" NA SEBE I POGODIO! Protiv Postekogluovog Totenhema niko ne želi da igra u ovom trenutku

V.M.

06. 10. 2024. u 10:20

SJAJAN meč trebali bi da gledamo na "Ameksu" od 17.30 kada Brajton bude ugostio Totenhem u okviru sedmog kola Premijer lige.

КЛАДИО СЕ НА СЕБЕ И ПОГОДИО! Против Постекоглуовог Тотенхема нико не жели да игра у овом тренутку

Foto: Profimedia

Postekoglu je bio pod pritiskom nakon slabog starta sezone, ali nije želeo da promeni stil igre svoje ekipe, garantovao je rezultate, nije odustajao, kladio se na sebe i svoj stil igre i nagrađen je sa pet uzastopnih pobeda Totenhema u svim takmičenjima.

Posebno je impresivna bila ona proteklog vikenda protiv Junajteda kada su "pevci" marširali "Old trafordom" slavivši sa 3:0, a komotno je razlika mogla biti i veća da se Verner nije ispromašivao i da Onana nije imao dosta dobar dan na golu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nakon toga je ostvaren i trijumf nad Ferencvarošom u Ligi Evrope (2:1), Postekoglu je dosta rotirao na tom susretu, ali to nije sprečilo Sparse da dođu do novog trijumfa.

Jedan od golova protiv mađarskog šampiona postigao je Brenan Džonson koji igra u formi svog života, na poslednjih pet mečeva je postizao po jedan gol i pokazuje sjajnu mentalnu snagu pošto je bio jedan od najkritikovanijih igrača Totenhema na startu sezone, a sada ga mnoigi navijači kluba iz prestonice vole najviše od svih u timu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Iako će gosti biti bez kapitena Sona i dugo povređenih Ričarlisona i Odobera, na teren se vraća sjajni levi bek Destini Udogi koji je ranije napustio teren protiv Junajteda i propustio meč protiv Ferencvaroša što je veliki plus za Totenhem pošto je u pitanju jedan od najboljih levih bekova na svetu.

Sa druge strane, nakon sjajnog starta sezone i "medenog meseca" sa Hirclerom na klupi, Brajton je znatno opao u formi i nije ostvario nijednu prvenstvenu pobedu za vreme septembra.

Nije uspevao da pobedi slabije ekipe na "Ameksu" kao što su Ipsvič i Notingem, dok je u gostima doživeo ubedljiv poraz od Čelsija (2:4) i polako talentovani nemački stručnjak shvata koliko je teško biti trener u Premijer ligi.

Ono što se posebno kritikuje je igra zadnje linije tima, odbrana pruža dosta slabe parije i to je veliki problem s ozbirom da im na noge dolazi Totenhem, ekipa koja je stvorila najviše gol-šansi u Premijer ligi pre početka ovog kola.

Prošle sezone ove ekipe su odigrale veoma zanimljive utakmice, Brajton je bio bolji na "Ameksu" (4:2), dok je u Londonu slavio Totenhem (2:1).

Fudbal kakav igraju ovi timovi obećava veliki broj golova, a za hrabrije bi dodali i dvojku na razigranog gosta sa kojim niko ne želi da igra u ovom trenutku.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (2,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)