VELIKAN NIJE NA OVO NAVIKAO: "Sveci" zaostaju čak 11 bodova za liderom!

V.M.

09. 10. 2024. u 10:20

U zaostaloj utakmici prvog kola velškog prvenstva, TNS će ugostiti Karnarvon na "Park holu" (20.45).

ВЕЛИКАН НИЈЕ НА ОВО НАВИКАО: Свеци заостају чак 11 бодова за лидером!

Profimedia

TNS je vladar velškog fudbala u poslednjih deset godina, konstantno je u vrhu i trenutno se nalazi u seriji od tri osvojene titule, tako da sada juri četvrti naslov prvaka Velsa.

Međutim, nije dobro otvorio kampanju, na sedam utakmica sakupio je 15 bodova i zaostaje čak 11 poena za vodećim Penibotom koji je doduše odigrao četiri meča više.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

TNS je zbog obaveza u Evropi propuštao nekoliko kola, savez mu je dozvoljavao da se odmara za bitne međunarodne utakmice i sada je polako krenuo da nadoknađuje te mečeve.

To se isplatilo velikanu koji se plasirao u grupnu fazu Lige konfernecija koju je prošle nedelje otvorio dobrom partijom u Firenci gde je na kraju ipak poražen od Fiorentine (0:2).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane, Karnarvon je u ozbiljnom naletu, ne zna za poraz ne pet vezanih mečeva i tom periodu je ostvario čak četiri pobede uz samo jedan remi, tako da ne čudi što se popeo na četvrto mesto na tabeli koje drži sa 17 bodova na svom saldu.

Za vreme te serije dobrih rezultata, gosti su stalno igrali na golove i tip GG&3+ je bio prolazan na pomenutih pet mečeva Karnarvona.

Kvalitet je na strani TNS-a, ali gosti su u veoma dobroj formi i verujemo da mogu namučiti velikana, tako da uz "fiks" na "svece" dodajemo i da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: 1&GG (kvota 2,08)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem