BIĆE NEIZVESNO: Ovi timovi su odigrali veoma zanimljiv meč pre mesec dana, ništa manje ne očekujemo ni večeras

V.M.

14. 10. 2024. u 10:25

U okviru grupe "1" divizije "B" Lige nacija, Ukrajina će "ugostiti" Češku na "Tarčinski areni" u Vroclavu (20.45).

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО: Ови тимови су одиграли веома занимљив меч пре месец дана, ништа мање не очекујемо ни вечерас

FOTO: Tanjug/AP

Nakon veoma slabog starta Lige nacija i uzastopnih poraza, Ukrajinci su početkom ove reprezentativne pauze uspeli da dođu do prvih bodova savladavši Gruziju sa 1:0 pogotkom Mihajla Mudrika.

Tim trijumfom priključili su se borbi za promociju koja će u grupi "1" biti veoma zanimljiva, trenutno vodeće pozicije drže Gruzija i Češka sa po šest bodova, dok su iza njih Albanija i Ukrajina sa po tri poena na svom saldu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Izabranici Sergeja Rebrova će danas imati priliku da se u potpunosti izjednače sa vodećim dvojcem jer će igrati sa Česima koji su ih početkom septembra savladali u veoma zanimljivom meču sa 3:2.

Česi su Ligu nacija započeli ubedljivim porazom od Gruzina (1:4) koji kao da ih je "prodrmao" i naterao da igraju znatno bolje jer su usledili pomenuta pobeda nad Ukrajinom i trijumf nad Albanijom (2:0).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ukoliko žele prvo mesto i direktan plasman u diviziju "A", Česi će morati da poprave igre na gostovanjima, nisu pobedili na poslednjih šest utakmica na strani i moraju pronaći način da prekinu taj crni niz.

Prednost im može biti to što su Ukrajinci večeras samo nominalni domaćini jer se meč igra u Vroclavu zbog rata u Ukrajini.

Očekujemo meč sličan onom od pre mesec dana, u pitanju su dve ujednačene ekipe i tipujemo "iks" na poluvremenu ili kraju meča.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu