ŠAMPION PREKIDA FANTASTIČNU SERIJU DOMAĆINA: "Romantičari sa Neretve" pet kola bez poraza

O. M.

16. 10. 2024. u 10:53 >> 10:55

ŠAMPION Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke gostuje konjičkom Igmanu u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige. Utakmica se igra od 14 časova.

ШАМПИОН ПРЕКИДА ФАНТАСТИЧНУ СЕРИЈУ ДОМАЋИНА: Романтичари са Неретве пет кола без пораза

FK Borac foto FK Borac Nikola Kulaga

„Crveno-plavi“ nisu imali previše vremena za predah nakon pobede nad Veležom (1:0) u prošlom kolu. Branilac titule trenutno je četvrti na tabeli sa tri boda manje od lidera Zrinjskog s kojim je nedavno odigrao 1:1, a jedini poraz doživeo je Borac od Sarajeva na svom terenu.

Borcu će ovo biti peta utakmica za kratko vreme, jer već tri nedelje igra u ritmu sreda-subota. Pre pobede nad Veležom, ugostili su Panatinaikos i u istorijskoj prvoj utakmici u Ligi konferencija odigrali 1:1.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Banjalučani su prošle sezone upravo pobedom nad Igmanom obezbedili titulu kolo pre kraja. Tada je odigran zanimljiv meč koji je završen s rezultatom 4:3 u korist "crveno-plavih".

Igman je u nestvarnoj formi u poslednje vreme. "Romantičari sa Neretve" su skupili čak 13 bodova iz poslednjih pet kola, nakon što su u prva tri upisali tri poraza. Ipak, tradicija je na strani Borca koji je "crvenima" prepustio samo jedan bod u istoriji međusobnih susreta.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRAGEDIJA U PORODICI SRPSKOG KOŠARKAŠA: Preminuo otac Stefana Jovića