OČEKUJEMO DOSTA POGODAKA: Kada igraju "vučice", goleade su redovna pojava

V.M.

17. 10. 2024. u 09:33

U drugom kolu ženske fudbalske Lige šampiona, Galatasaraj će ugostiti Romu (18.45).

ОЧЕКУЈЕМО ДОСТА ПОГОДАКА: Када играју вучице, голеаде су редовна појава

Foto: Profimedia

Roma je do grupne faze morala preko kvalifikacija i nije imala problema u plej-ofu protiv Ženeve koju je savladala s ukupnim rezultatom 10:3 (3:1, 7:2).

Forma "vučica" ove sezone je solidna, one ne gube utakmice, međutim, želele bi više da pobeđuju, pogotovo u domaćem prvenstvu gde su među najboljim ekipama i na šest odigranih mečevima ostvarile su samo dve pobede i već sada zaostaju devet bodova za vodećim Juventusom koji ih je savladao proteklog vikenda (1:2).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče Lige šampiona, gošće su u prvom kolu igrale sa Volfsburgom, viđen je dosta tvrd meč i na kraju je Roma slavila s 1:0 pogotkom Manuele Đulijano sa bele tačke početkom prvog poluvremena.

Sa druge strane, Galatasaraj nije na dobar način započeo sezonu. U domaćem prvenstvu je šesti na tabeli, dok je Ligu šampiona otvorio ubedljivim porazom od Liona (0:3).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Poznato je da je francuski predstavnik sila u ženskom fudbalu i šampionke Turske su to osetile na svojoj koži protekle nedelje i danas moraju odigrati znatno bolje kako ne bi imale dva poraza nakon uvodna dva kola.

Na Rominim mečevima je viđen veliki broj golova, izvan susreta sa Volfsburgom, i očekujemo da i danas bude pogodaka, a uz to tipujemo duplu šansu na "vučicu".

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Endi Rodik u šoku zbog onog što je Novak Đoković rekao