FONSEKA "PRECRTAO" SRPSKE REPREZENTATIVCE: Šta Jović i Pavlović treba da urade kako bi se vratili u rotaciju trenera Milana?

V.M.

19. 10. 2024. u 07:30

U okviru osmog kola italijanske Serije A na "San siru" ćemo gledati duel između Milana i Udinezea od 18 časova.

ФОНСЕКА ПРЕЦРТАО СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ: Шта Јовић и Павловић треба да ураде како би се вратили у ротацију тренера Милана?

Foto: Profimedia

Nakon dosta slabog starta sezone i nekoliko razočaravajućih rezultata, Milan se "podigao" u poslednje vreme i vratio se u borbu za titulu.

Vezao je tri pobede za vreme septembra koje su ga izdigle u vrh tabele i vratile ga u borbu za titulu, međutim priliku da se približi na minus dva vodećem Napoliju propustio je pred reprezentativnu pauzu kada je poražen od Fiorentine na "Artemio Frankiju" (1:2).

Ono što je posebno razočaravajuće kod tog poraza je to da su "rosoneri" promašili dva jedanaesterca, kao i to da je crveni karton zaradio Teo Ernandez koji je jedan od najboljih levih bekova na svetu i u rosteru italijanskog velikana ne postoji adekvatna zamena za njega.

Ti promašeni jedanaesterci su iznerivarli Fonseku koji je nakon meča izjavio da će ih od sada izvoditi Pulišić i da nema više dogovora između igrača o tome ko će pucati kazneni udarac.

Portugalac je bio pod velikim pritiskom nakon slabog starta sezone, ali sada je pronašao dobitnu formulu i njegovi izabranici igraju sve bolje u Seriji A i ne veruje se da će skoro menjati formaciju i ekipu što je loša vest za naše reprezentativce Pavlovića i Jovića.

Srpski duo je na početku kamapnje bio u startnoj postavi, doduše Pavlović je dosta duže trajao od Jovića koji je bio prvi napadač samo jedan meč, međutim sada su obojica "ispali" iz rotacije i moraju vredno da rade na treninzima kako bi pokazali Fonseki da može ozbiljno da računa na njih.

Milanu na noge danas dolazi još jedna veoma kvalitetna ekipa, Udineze koji je najprijatenije iznenađenje Serije A i osmo kolo dočekuje na četvrtom mestu sa 13 osvojenih bodova, tri manje od lidera iz Napulja.

"Crno-beli" igraju odličan fudbal pod trenerskom palicom Koste Runjajića koji radi odličan posao i nakon duga vremena je izdigao ekipu iz Udina iz donjeg doma tabele.

Odlazak Samardžića nije naškodio "zebrama" koje predvode Floran Tovan i Lorenco Luka koji su zajedno postigli šest od Udinezeovih deset golova ove sezone.

Pred samu pauzu nakon poraza od Rome i Intera, gosti su se vratili na pobedničku stazu savladavši Leće s 1:0, tako da u dobrom ritmu dolaze na čuveni "San siro".

Što se tiče izostanaka, pored Ernandeza, domaćini su bez Florencija, Benasera i Sportijela, dok će kod gostiju meč propustiti Deulofeu, Kristensen, Lovrić i Sančez.

Na poslednjih pet međusobnih duela ovi timovi su potpuno ujednačeni (po dve pobede uz remi), što dovoljno govori koliko je teško prognozirati današnji susret, ali mi predlažemo GG, igru koja je bila prolzna četiri puta na tih pet susreta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG (kvota 1,77)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)