ULOŽENI MILIONI SE NE ISPLAĆUJU: Čolov Atletiko može i mora znatno bolje

V.M.

20. 10. 2024. u 07:45

NAVIJAČI Atletika se nadaju da su se njihovi miljenici "resetovali" za vreme reprezentativne pauze i očekuju rutinski osvojena tri boda na današnjem duelu sa Leganesom koji gostuje na "Metropolitanu" (16.15).

УЛОЖЕНИ МИЛИОНИ СЕ НЕ ИСПЛАЋУЈУ: Чолов Атлетико може и мора знатно боље

Foto: Profimedia

Atletiko je preko leta uložio veliki novac u ekipu, doveden je veliki broj kvalitetnih igrača poput Himeneza, Serlota, Galagera... i očekivao se napad na trofeje u svim takmičenjima i povratak u sam vrh španskog, odnosno evropskog fudbala, međutim "jorgandžije" nikako da "kliknu" i prvi deo kampanje obeležile su njihove nekonstantne partije.

Na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima Atletiko je ostvario samo jednu pobedu, a posebno je loše izgledao protiv Benfike koja mu je u Ligi šampiona očitala fudbalsku lekciju i ubedljivo savladala rezultatom 4:0.

Reprezentativna pauza je bila preko potrebna izabranicima Čolo Simeonea koji je imao dve nedelje da reši taktičke probleme koje evidentno postoje i vreme je da "jorgandžije" zaigraju znantno bolje ukoliko misle da se bore za titulu.

Domaćini jesu treći na tabeli, ali već sada zaostaju sedam bodova za vodećom Barselonom koja igra odličan fudbal pod Hansijem Flikom.

Ono što je zanimljivo kod Atletika je to da je on neporažen u La ligi, ali ostvario je samo četiri pobede na devet odigranih mečeva i mora naučiti kako da "zatvara" utakmice, nešto što je bio specijalitet timova Čola Simeonea u prošlosti.

Madridski velikan danas ima idealnu priliku da započne pobednički niz jer mu na noge dolazi Leganes koji jeste neporažen na poslednje tri ligaške utakmice, ali je odigrao tri remija na njima.

Gosti su se ove godine vratili u elitu i dosta su tvrd orah standardnim prvoligašima, čak pet puta su igrali "iks" do sada, dobro se brane, ali postizanje golova im ne ide od ruke.

Samo su pet puta tresli mrežu do sada, imaju najgori napad lige i to je glavni razlog za samo jednu pobedu koju imaju na svom saldu.

Leganes je prvi tim iznad crte i očekuje se da tu ostane tokom čitave sezone jer mu mnogi španski fudbalski stručnjaci predviđaju grčevitu borbu za opstanak.

Što se tiče izostanaka, domaćini su bez Azpilikuete, dok su pod upitnikom Le Norman i Markos Ljorente, dok će kod gostiju meč propustiti samo Garsija.

Verujemo da je došlo vreme da Atletiko slavi i smatramo da je Leganes idealan protivnik za to.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku