VELIKANU FALI KONSTANTNOST: Tri boda bi ga vratila u vrh tabele, ali domaćin ne pamti kada je igrao ovako dobro

V.M.

21. 10. 2024. u 09:15

DVANAESTO kolo danske Superlige zatvaraju Orhus i Brendbi koji se sastaju na "Seres parku" od 19 časova.

ВЕЛИКАНУ ФАЛИ КОНСТАНТНОСТ: Три бода би га вратила у врх табеле, али домаћин не памти када је играо овако добро

Foto: Profimedia

Orhus ne pamti kada je imao ovako dobar start prvenstva, doživeo je samo jedan poraz do sada uz po pet pobeda i remija, napadački je najraspoloženija ekipa u Superligi i zbog svega toga zauzima treću poziciju na tabeli.

Domaćin ima dvadeset bodova na svom saldu, samo četiri manje od vodećeg Kopenhagena i danas ima priliku da dodatno smanji tu razliku pred svojim navijačima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ono što je zanimljivo kod njih je to da su pre reprezentativne pauze vezali čak četiri remija i da su na par tih mečeva ostvarivali pobede trenutno bi bili prvi na tabeli.

Sa druge strane, Brendbi igra po principu "toplo-hladno", fali mu konstantnosti u igri i to se najbolje ogleda na pet mečeva uoči reprezentativne pauze na kojima je ostvario dve pobede, isto toliko poraza i remi.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Gosti imaju kvalitetan tim, mogu da se bore za sam vrh, međutim menadžer Sorensen će morati da pronađe način koji će ih naterati da igraju konstantnije inače će ostati na šestom mestu na kojem se trenutno nalaze.

Na prvom ovosezonskom susretu današnjih rivala Orhus je slavio rezultatom 1:0, a danas očekujemo nešto otvoreniju igru i tipujemo golove jer je pobednika večeranjšeg susret teško prognozirati.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

ŠTA OVO ZNAČI ZA ĐOKOVIĆA? Epilog turnira u Stokholmu mogao bi da pomrsi račune Novaku!