ZVEZDA POD PRITISKOM U KNEŽEVINI: "Crveno-beli" moraju krenuti sa osvajanjem bodova ako žele u nokaut fazu Lige šampiona

O. M.

22. 10. 2024. u 07:30

CRVENA zvezda evropsku odiseju nastavlja na stadionu "Luj Drugi" gde gostuje Monaku u trećem kolu grupne faze Lige šampiona (18.45).

ЗВЕЗДА ПОД ПРИТИСКОМ У КНЕЖЕВИНИ: Црвено-бели морају кренути са освајањем бодова ако желе у нокаут фазу Лиге шампиона

FOTO: Profimedia

Kada je srpski šampion dobio protivnike u Ligi šampiona, navijači su se ponadali da bi Zvezda mogla da se bori za plasman u nokaut fazu zbog novog formata najjačeg evropskog takmičenja, međutim, nastupi u uvodna dva kola nisu zadovoljili apetite "crveno-belih".

Prvo je Benfika došla na "Rajka" i rutinski odnela sva tri boda pobedom od 2:1, dok je nakon toga usledio očekivan poraz od Intera, doduše ubedljiviji nego što se očekivalo (0:4).

Ukoliko želi da se umeša u borbu za nokaut fazu, Zvezda mora bolje i pod hitno mora krenuti osvajati bodove jer će u narednom kolu dočekati Barselonu i može se desiti da doživi četiri poraza na uvodne četiri utakmice, što nikako ne želi.

Tradicija će danas biti protiv "crveno-belih" jer poslednjih nekoliko godina igraju veoma loše na strani u grupnim fazama Lige šampiona, na 11 vezanih utakmica na strani doživela je poraze i u proseku je primala više od tri gola na tim mečevima, što je poprilično zabrinjavajuće.

Takođe, Zvezda je pre par sezone igrala u grupnoj fazi Lige Evrope sa Monakom koji ju je tada savladao oba puta (1:0, 4:1), a kladionice ga favorizuju da to i danas učini, što i ne čudi s obzirom na formu francuskog velikana.

"Kneževi" igraju fenomenalno ove sezone, nalaze se na deobi prvog mesta sa PSŽ-om u Ligi 1, dok su Ligu šampiona započeli sa četiri osvojena boda iz uvodna dva kola i sa pravom se nadaju bar plasmanu u šesnaestinu finala.

Adi Hiter je napravio odličan tim koji ne zna za poraz ove sezone i na deset odigranih mečeva u svim takmičenjima njegovi izabranici su ostvarili sedam pobeda uz tri remija.

Najjače evropsko takmičenje su otvorili pobedom nad Barselonom (2:1), dok su u drugom kolu remizirali sa Dinamom iz Zagreba i to nakon što su gubili 0:2 nakon sat vremena igre (2:2).

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Emboloa i Salisua, dok će kod gostiju meč propustiti Mirko Ivanić i Mimović.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, GDE STE POŠLI... Poljski huligani napali srpsku policiju, ono što se potom desilo - upamtiće dobro (VIDEO)