LAK ZADATAK ZA TROSTRUKOG PRVAKA EVROPE: "Neroazuri" su veliki favoriti u Bernu

V.M.

23. 10. 2024. u 08:02

FUDBALERI Inter pokušaće da nastave svoj pobednički niz na gostovanju Jang bojsu u utakmici trećeg kola grupne faze Lige šampiona (21.00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ТРОСТРУКОГ ПРВАКА ЕВРОПЕ: Нероазури су велики фаворити у Берну

FOTO: Tanjug/AP

Nakon promenljivih igara na startu sezone i najgoreg početka u Seriji A od kada ga je preuzeo Simone Inzagi, Inter je uhvatio zalet i pred reprezentativnu pauzu vezao tri pobede u svim takmičenjima.

U istom ritmu nastavio je i nakon nje, jer je proteklog vikenda u velikom derbiju odneo vredna tri boda sa "Olimpika" protiv Rome. Viđena je veoma tvrda, neinteresantna utakmica sa dosta prekida i malo gol-šansi, a jedini pogodak na meču postigao je najbolji igrač Intera Lautaro Martinez koji je nakon slabog starta sezone ponovo počeo redovno da trese mreže.

Dosta bolje "neroazuri" izgledaju u Ligi šampiona gde nakon uvodna dva kola imaju četiri osvojena boda. Prvo su mnoge iznenadili odličnom partijom na "Etihadu" gde su remizirali sa Sitijem (0:0), dok je u drugom kolu ostvarena rutinska pobeda nad srpskim šampionom, Crvenom zvezdom, rezultatom 4:0.

Inter je pre par sezona dogurao do finala Lige šampiona u kojem ga je savladao Mančester siti i može se reći da je pod Simoneom Inzagijem izgradio sliku jedne od najboljih ekipa na svetu, tako da se očekuje da i ove godine doguraju do samog kraja takmičenja, a kako bi to uradili poželjno je da se plasiraju među prvih osam na tabeli na kraju grupne faze i zbog toga moraju pobeđivati na mečevima kao što je večerašnji.

Jang bojs je sigurno jedna od najčudnijih ekipa na svetu u ovom trentuku, švajcarski velikan igra katastrofalno u domaćem prvenstvu gde je trenutno deseti na tabeli, ali je pored toga uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, što je mnoge začudilo.

Doduše, u njoj se nije dobro proveo za sada, što je bilo očekivano s obzirom na to da je među najgorim ekipama u takmičenju. Prvo je na svom terenu u Bernu poražen od Aston vile (0:3), dok mu je još ubedljiviji poraz nanela Barselona koja mu je dala pet golova na "Monžuiku (0:5).

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Kontea, Janka, Fajfera i Zukurea, dok će u redovima gostiju meč propustiti Aćerbi, Bjukenan, Čalhanoglu i Zjelinski.

Očekuje se da Inzagi večeras napravi nekoliko rotacija u startnoj postavi, ali i pored toga očekujemo rutinski trijumf trostrukog prvaka Evrope.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, GDE STE POŠLI... Poljski huligani napali srpsku policiju, ono što se potom desilo - upamtiće dobro (VIDEO)