KO SE OVOME NADAO? "Orlovi" su jedno od najprijatnijih iznenađenja Lige šampiona

V.M.

23. 10. 2024. u 10:10

FUDBALERI Benfike večeras jure treću pobedu u najjačem evropskom takmičenju protiv Fejenorda kojeg će ugostiti na "Luzu" od 21.00.

КО СЕ ОВОМЕ НАДАО? Орлови су једно од најпријатнијих изненађења Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Benfika je imala veoma loš start sezone, nije izgledala dobro na terenu, rezultati u domaćem prvenstvu su bili slabi i uprava se odlučila na promenu trenera.

Šmita je zamenio Bruno Laž koji je "pokrenuo" ekipu, pod njegovom palicom "orlovi" su zaigrali znatno bolje i trenutno se nalaze u seriji od šest vezanih pobeda za vreme kojih su postigli čak 20 golova.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dve od njih ostvarili su u Ligi šampiona, prvo su bili bolji od Crvene zvezde u Beogradu (2:1), a zatim su bili više nego ubedljivi protiv Atletika na "Luzu" slavivši s 4:0.

Benfika je trenutno jedan od najnepoželjnijih rivala u Evropi zbog forme u kojoj se nalazi, a večeras će imati veliku priliku da pred svojim navijačima napravi ogroman korak ka nokaut fazi najjačeg evropskog takmičenja kada od 21.00 bude ugostila Fejenord.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Holandski velikan je takođe imao turbulentan start sezone, život posle Arnea Slota nije baš dobro početo za Fejenord, međutim, kako vreme prolazi gosti igraju sve bolje i večerašnji susret dočekuju u seriji od pet uzastopnih mečeva bez poraza (četiri pobede, remi).

Za vreme te serije dobrih rezultata "ponos juga" je postigao 13 golova, tako se i on nalazi u odličnoj golgeterskoj formi uoči večerašnjeg susreta.

Što se tiče same Lige šampiona, Fejenord je takmičenje otvorio ubedljivim porazom od Leverkuzena (0:4), ali nakon toga je osvojio vredna tri boda na gostovanju Đironi (3:2).

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NESTVARNI NIKOLA JOKIĆ: Denver i Klipersi odigrali meč za infarkt, a o igri Srbina će se pričati (VIDEO)