"TIGROVI" SU GLADNI TROFEJA: Kup im je jedna od najboljih šansi da dođu do njega

V.M.

28. 10. 2024. u 10:10

U osmini finala saudijskog King kupa, fudbaleri Al Itihada će ugostiti Al Džandal (18.30).

ТИГРОВИ СУ ГЛАДНИ ТРОФЕЈА: Куп им је једна од најбољих шанси да дођу до њега

Foto: Profimedia

Al Itihad je prošle sezone imao izuzetno razočaravajuću kampanju, ostao je bez ijednog trofeja, što je bio veliki šok za saudijskog velikana koji je preko leta napravio velike promene.

Za menadžera je postavljen Loran Blan, a dovedeno je nekoliko kvalitetnih fudbalera poput Bergvajna, Uara, Dijabija i Rajkovića, i po rezultatima se vidi da su to bile dobre investicije.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na devet odigranih mečeva u svim takmičenjima Al Itihad je za sada upisao osam pobeda uz samo jedan poraz, a i njega mu je naneo neprikosnoveni Al Hilal sa kojim će voditi velike bitke ove godine.

King kup je jedna od najboljih šansi za "tigrove" da dođu do trofeja, a to shvata i menadžer Loran Blan koji ne sme potceniti večerašnjeg protivnika koji je već šokirao jednog prvoligaša na startu takmičenja.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Al Džandal je napravio veliko iznenađenje u prvom kolu savladavši Al Ahli iz Džede (2:1) koji u svom sastavu ima igrače poput Mareza, Firmina, Mendija.... i tako je pokazao da ga niko ne sme olako shvatiti.

Forma u kojoj se gosti nalaze je odlična, na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ostvarili su četiri pobede uz jedan remi, tako da imaju samopouzdanja pred večerašnji susrete.

Ipak, kvalitet je debelo na strani domaćina i očekujemo rutinski trijumf Al Itihada kojem bi to bila šesta pobeda u nizu nakon pomenutog poraza od Al Hilala krajem septembra.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta