NBA DRAMA: Mogu li Seltiksi do bitnog brejka?

M.M.

19. 05. 2022. u 22:16 >> 22:16

KOŠARKAŠI Majamija ugostiće Boston u drugoj utakmici finala Istočne konferencije.

НБА ДРАМА: Могу ли Селтикси до битног брејка?

Foto: Profimedia

Trenutni rezultat u seriji je 1-0 u korist kluba sa Floride. Izabranici Erika Spolstre su prikazali sjajnu košarku u prvom meču.

U prvom poluvremenu Seltiksi su igrali jako kvalitetno, konstantno su bili u prednosti i posle 24 minuta otišli na odmor sa zalihom od 8 poena.

U trećem kvartalu domaćin je počeo da igra daleko bolje, ubacili su čak 39 poena za 12 minuta, dok su dozvolili svega 14, što im je omogućilo da u četvrtu četvrtinu uđu sa nedostižnih 17 poena prednosti, krajnji rezultat je bio 118-107.

Pisali smo da Džimi Batler voli plej-of utakmice, to je dokazao još jednom, ovaj tridesetdvogodišnjak je bio centralna figura meča sa 41 postignutim poenom, 9 skokova, i 5 asistencija, pratio ga je Tajler Hero koji je brojao do 18.

Foto Profimedia

U poraženom taboru najefikasniji je bio momak sa univerziteta Djuk Džejson Tejtum koji je upisao 29 poena, 8 skokova i 6 asistencija, dobru podršku je imao u Džejlenu Braunu koji je zabeležio dabl-dabl učinak od 24 poena i 10 skokova, međutim, to nije bilo dovoljno za ovakav Majami. 

Još jedna utakmica nas očekuje u "FTH" dvorani, a onda se serija seli u TD Garden.

Još uvek se ne može ništa predvideti, nije isključeno da i u ovom "dvoboju" gledamo maksimalan broj mečeva, kao što je to bio slučaj sa Seltiksima i Baksima.

Puno je pitanja, koliko je u gostujućim igračima ostalo energije i da li su previše istrošeni od okršaja sa Milvokijem.

Foto Profimedia

Najjača liga na svetu će svakako videti novog šampiona, bolji iz ovog duela će ići na pobednika između Golden Stejta i Dalasa.

Sve u svemu, očekuje nas "luda" završnica sezone, NBA liga "režira" pravu dramu i sve što nam preostaje je da uživamo u kvalitetnoj košarci.

Verujemo da će večeras Udokini puleni zadržati visok nivo košarke tokom cele utakmice i da će Džejson Tejtum, Džejlen Braun i kompanija biti još motivisaniji da se u "zeleni grad" vrate sa rezultatom 1-1.

Verujemo da će gostujući sastav postići veći broj poena od zadate granice.

NAŠ TIP:  +102,5 (kvota 1,86)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije