Svetski broj jedan grabi ka novoj tituli!

M.M.

23. 06. 2022. u 09:36 >> 09:37

PRAVDA je trenutno "zaspala", jednostavno ne postoji. Ruskim i beloruskim teniserima je zabranjeno učešće na najprestižnijem turniru na svetu, ove godine na terenima "Ol Ingland kluba" neće biti svetskog broja 1 Danila Medvedeva.

Светски број један граби ка новој титули!

Foto: AP

Danil je upravo zbog zabrane odlučio da igra sve turnire na travi ove sezone, odigrao je dva finala do sada, međutim, nijedno nije krunisao titulom.

U Haleu prošle nedelje viđen je čak i "skandal", ruski teniser je toliko "zagrmeo" na svog trenera Žila Servaru da se dotični pokupio i otišao sa tribina.

Članovi stručnog štaba su često meta emotivnih ispoljavanja, ali ti ljudi su "debelo" plaćeni za to, i ne možemo suditi ako ne znamo šta se dešava u svlačionici. Jedno je sigurno, svi oni imaju jedan cilj, da prvi reket sveta bude što je moguće uspešniji.

Ovaj Moskovljanin u karijeri ima 13 titula, od kojih je jedna osvojena upravo prošle godine na španskom ostrvu.

FOTO: Tanjug/AP

Juče je u prvom kolu nakon preokreta eliminisao Aslana Karaceva, što je dobar pokazatelj da grend slem šampion nije na svom vrhuncu, na kom je bio krajem prošle godine.

Danas će mu rival biti domaći igrač Roberto Bautista Agut, teniser sa kim ima negativan skor (1-3).

Jedini meč koji je Medvedev dobio odigrao se prošle nedelje, pre toga Španac je bio uspešniji u Čenaju, Sinsinatiju i Majamiju.

Verujemo da ćemo gledati zanimljiv duel, naša procena je da će granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: UG 21,5+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)