Srbin protiv Noletovog sparing partnera!

M.M.

28. 06. 2022. u 09:29

FILIP Krajinović i Jiri Lehecka odmeriće snage u prvom kolu Vimbldona.

Србин против Нолетовог спаринг партнера!

FOTO: Tanjug/AP

Filip je u više navrata govorio kako ne voli igranje na zelenoj površini. O čemu se radi? Trava je najzahtevnija podloga za igru i igrači su svesni da nemaju kvalitet da se nadmeću sa najboljima, pogotovo na Vimbldonu.

Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Mari jedini su teniseri što su podizali trofej na terenima "Ol Ingland kluba" još od 2002. godine. Poslednji koji je to uradio bio je Lejton Hjut, Rafa je tada imao 16 godina, a Nole i Endi čak nisu ni postali profesionalci.

Uvek može da eksplodira neko sa dobrim servisom kao što je recimo Beretini prošle godine, međutim, retki su takvi slučajevi.

Fića je nastupio u Kvinsu pre dve nedelje i na neki način demantovao sebe, prikazao je solidnu igru i stigao do finala, gde je izgubio upravo od Italijana.

Sa turnira je izbacio Džensona Bruksbija, Sema Kverija, Rajana Penistona i Marina Čilića.

Srbin je čak izjavio da je već nakon žreba kupio avionsku kartu jer nije verovao da može proći i prvo kolo, uz dužno poštovanje, ali to je jasan pokazatelj na kom nivou je samopouzdanje igrača koji su van TOP 10.

Njegov današnji rival je Jiri Lehecka, momak koji se za turnir spremao sa Novakom Đokovićem, i to mu može uliti dodatno samopouzdanje.

Naša procena je da ćemo videti veći broj gemova od zadate granice.

NAŠ TIP: +36,5 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković