Fića na teškom zadatku!

M.M.

09. 08. 2022. u 08:32

U prvom kolu Rodžers kupa Filip Krajinović će odmeriti snage sa Danijelo Evansom.

Фића на тешком задатку!

FOTO: M. Vukadinović

Srbin je jedini put na Rodžers kupu igrao 2018. godine, tada je ispao već u prvom kolu od Karena Hačanova (6-3 6-2). 

U Montrealu će Fića nastupiti prvi put, jer se te godine turnir igrao u Torontu, pravilo ovog turnira je da se domaćinstvo neizmenično svake godine seli iz jednog u drugi grad.

Naš teniser je ove godine propustio samo Masters u Majamiju, najbolji rezultat je napravio u Rimu gde je stigao do 1/8 finala, u Indijan Velsu je dogurao do drugog kola, da bi u Madridu i Monte Karlu takmičenje završavao već na samom startu.

Filipu beton generalno leži kao podloga, od pet finala koliko je igrao dva su bila na ovoj podlozi, međutim, Somborac već godinama ne prikazuje ozbiljan tenis, bljesne na momente i to je sve.

FOTO: Tanjug/AP

Njegov današnji protivnik je Britanac koji je prošle godine uzeo svoj prvi trofej u karijeri "Melburn 2".

Danijel je u ovoj sezoni igrao na svim turnirima iz Masters serije a najveći uspeh mu je 1/8 finala Madrida gde je ispao od Andreja Rubljova. 

Momak iz Birmingema poseduje udarce koji nisu jaki ali mogu biti i te kako neugodni, bekhend u većini slučajeva igra bekhend slajs, dok mu je forhend stabilan. Često deluje nervozno na terenu ali nije ga lako slomiti u razmeni.

Prethodni put ovi rivali su se sastali još u Štokholmu 2019. godine i tada je naš teniser trijumfovao nakon odlučujućeg seta (7-5 2-6 6-3). 

U tom meču smo videli veliki broj brejk prilika te verujemo da će tako biti i danas.

Naša prognoza je da će se u prvom setu igrati manje od 9,5 gemova.

NAŠ TIP: -9.5 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)