Srbin juri novo finale!

M.M.laslo đere

26. 08. 2022. u 08:17 >> 17:22

LASLO Đere i Mark-Andrea Hisler sastaće se u polufinalu Vinston Sejlema.

Србин јури ново финале!

FOTO: M. Vukadinović

"Nekada imam osećaj da nije sve do mene" bile su Laslove reči nakon poraza u prvom kolu Vimbldona.

Da, sreća jeste okrenula leđa našem teniseru u tom meču protiv Alehandra Tabila, međutim, možda su došli dani kada sunce sija i u Lacijevom "dvorištu".

U četvrtfinalnom meču je preko puta mreže stajao Rišar Gaske, dva sata i 43 minuta se vodila rovovska bitka.

Prva dva seta nisu trajala koliko je odlučujući, nakon 79 minuta igre na semaforu je stajalo 1-1, a onda je usledila prava drama, naš teniser je poveo sa 3-0 u gemovima i delovalo je kao da će ubrzo privesti meč kraju, međutim, bivši sedmi teniser sveta je brzo vratio izgubljeno i nakon nekoliko sigurnih servis gemova ušli smo u taj-brejk.

Trinaesti gem je dugo vremena bio psihiči nepremostiva prepreka za rođenog Senćanina, izgubio ih je čak 18 u nizu, da bi u drugom kolu protiv Žoao Souze uspeo da prekine crnu seriju, i to je bilo dovoljno da u četvrtfinalu ostane smiren pri rezultatu 4-6 i sa četiri poena u nizu napravi uspeh karijere na ovoj podlozi.

Foto: G.Č.

Laslo će igrati svoje prvo polufinale na betonu, i drugo u ovoj sezoni. Kada je 2018. godine igrao na ovom turniru ispao je na samom startu od Tomija Pola. Ovim uspehom je obezbedio 90 bodova i od ponedeljka će napredovati na ATP listi.

Boriće se naš predstavnik za svoje četvrto finale u karijeri, poslednje je igrao u Kaljariju prošle godine kada je izgubio od Lorenca Sonega nakon tri seta.

Današnji protivnik biće Švajcarac, levoruki teniser koji je ove godine prvi put ušao u TOP 100. Momak iz Ciriha je prvi put uspeo da dogura dalje od drugog kola nekog turnira.

Ovi rivali su se sastali ove godine u Baštadu upravo u drugom kolu i tada je Srbin trijumfovao u dva seta.

Verujemo da će naš teniser nastaviti sa dobrim igrama i plasirati se u veliko finale.

NAŠ TIP: Đere - Hisler 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (1)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)