"Špansko čudo" startuje u Velikoj jabuci!

M.M.

30. 08. 2022. u 08:24

KARLOS Alkaraz će za protivnika u prvom kolu Ju-Es opena za protivnika imati Sebastijana Baeza.

Шпанско чудо стартује у Великој јабуци!

FOTO: AP

Španac ima neverovatnu godinu, počeo je kao 32. igrač sveta, sada zauzima 4. poziciju i sa pravom ga smatraju, uz Medvedeva i Nadala, najvećim favoritom na turniru.

Popularni "Čarli" je prošle godine na svom debitanskom nastupu stigao do četvrtfinala gde je bio prinuđen da preda meč Feliksu Ože-Alijasimu. To mu je zapravo i najveći rezultat na grend slemovima. Ove godine u Parizu je uspeo da ponovi uspeh.

Sa druge strane, Argentinac će prvi put zaigrati u Njujorku, prošle godine je bio na korak od cilja, zaustavljen je u poslednjem kolu kvalifikacija od strane Kristofera Jubanksa.

Ovi rivali su igrali prošle godine na završnom turniru mlađe generacije u Milanu i tada je momak iz Mursije slavio rutinskim rezultatom 4-2 4-1 4-2.

Naša prognoza je da u ovom meču neće biti tajbrejka.

NAŠ TIP: Tajbrejk NE (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!