Bivši "srpski zet" pakuje kofere?

M.M.

30. 08. 2022. u 09:17

FERNANDO Verdasko i Sunvu Kvon odigraće meč prvog kola Ju-Es opena.

Бивши српски зет пакује кофере?

FOTO: EPA

Španac ove godine puni 39 godina i polako mu se bliži kraj karijere, u glavni žreb Ju-Es opena je stigao kao "srećni gubitnik".

Fernando je bivši broj 7 i u karijeri je osvojio isto toliko titula.

U Njujorku će zaigrati po 18. put, 2003. godine na svom debiju savladao je sunarodnika Tomija Robreda koji je tada bio postavljen za 17. nosioca.

U dva navrata je stigao do četvrtfinala gde je ispadao od Novaka Đokovića, odsnosno Rafaela Nadala.

Ko zna, možda je ovo i poslednje učešće u Velikoj jabuci bivšeg "srpskog zeta".

Sa druge strane imamo teniser koji je već duže vreme član top 100 i možda iskustvo nije na njegovoj strani, ali mladost i energija sigurno jesu.

NAŠ TIP: Verdasko - Sunvu Kvon 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024