OVA IGRA JE DOSTUPNA SAMO NA ADMIRALBET.RS, A MOŽE VAM DONETI 100 BESPLATNIH SPINOVA

A.B.

17. 07. 2023. u 13:59

Pogledajte u magičnu kuglu, šarmirajte Madam Lucky i osvojite 100 besplatnih spinova!

ОВА ИГРА ЈЕ ДОСТУПНА САМО НА АДМИРАЛБЕТ.РС, А МОЖЕ ВАМ ДОНЕТИ 100 БЕСПЛАТНИХ СПИНОВА

Foto: AdmiralBet

Svetska pretpremijera novog slota se održava u AdmiralBetu, gde ljubitelji slotova i brze igre mogu da isprobaju najnoviju Synot slot igru skoro mesec dana pre svih ostalih, i to nije sve! Naime, u sklopu redovne promocije Igra nedelje, u kojoj se predstavljaju uzbudljive i atraktivne igre, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da se do kraja nedelje nađu među 50 najboljih koji će osvoje 100 besplatnih spinova za igru Madam Lucky.


Reč je o novoj 3x5 slot igri sa 10 dobitnih linija, koja je do daljnjeg dostupna za igru samo na AdmiralBet.rs, dok će u svim drugim slot klubovima širom sveta ova igra biti dostupna tek od 12. avgusta. Madam Lucky je mistični slot u kojem svi igrači mogu da putem kristalne kugle proreknu i iskroje sudbinu po svojoj meri, a oni najsrećniji će uvećati svoj ulog 900 puta. Pored tog, igru krase atraktivan dizajn i prijatne boje, a pošto je Madam Lucky jedna šarmantna dama, onima koji dobiju 3 njene kugle u jednom spinu sleduje 15 besplatnih spinova.


U ovonedeljnoj borbi za 100 besplatnih spinova na igri Madam Lucky mogu da učestvuju svi oni koji imaju otvoren korisnički nalog u AdmiralBetu. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.


Pored toga, ljubitelje virtuala očekuje i promo kod LUCKY koji im donosi 25% bonusa za popularne virtuelne igre na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Takođe, uz standardnu Kišu freebeta koja svakog dana pljušti na igri Aviatoru, održava se i Letnja trka u visinama gde će piloti koji u toj nedelji održe svoj avion najduže u letu podeliti fenomenalnih 100.000 dinara nedeljno, svake nedelje do kraja avgusta.


Za kraj, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.


Posetite sajt AdmiralBet.rs, proreknite svoju budućnost u magičnoj kugli i osvojite besplatne spinove do kraja nedelje!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)