ZVEREV MOTIVISAN NAKON OSVAJANJA TROFEJA: Sledeća stanica masters u Torontu

V.M.

08. 08. 2023. u 13:23 >> 13:23

U prvom kolu mastersa u Torontu gledaćemo duel Aleksandra Zvereva i Talona Grikspura (20.00).

ЗВЕРЕВ МОТИВИСАН НАКОН ОСВАЈАЊА ТРОФЕЈА: Следећа станица мастерс у Торонту

Foto AP

Saši Zverevu je dugo trebalo da dođe do titule nakon što se vratio sa odsustva zbog povrede, ali konačno je osvojio turnir i to je učinio u svom rodnom gradu Hamburgu.

Nemac je igrao sjajno tokom celje nedelje, a dovoljno o njegovoj dominaciji govori podatak da nije izgubio nijedan set na turniru. U finalu je savladao srpskog tenisera Lasla Đerea, 7:5, 6:3.

Zverev je već osvajao ovaj masters u svojoj karijeri, to je bio slučaj 2017. i spreman je da ponovo napadne tron.

Sa druge strane mreže biće Talon Grikspur koji je takođe u dobrom ritmu. Holanđanin je protekle nedelje nastupao u Vašingtonu gde je poražen u borbi za trofej od Danijela Evansa (5;7, 3:6).

Na putu do finala imao je par impresivnih pobeda, a posebno se ističe ona u polufinalu gde je bio bolji od svetskog broja devet Tejlora Frica (3:6, 6:3, 6:2).

Grikspur je ove sezone osvojio već dva turnira (Pune i Hale), ali dobru formu nikako da prenese na masterse na kojima je u poslednjih sedam pokušaja čak šest puta ispadao u prvom kolu.

Što se tiče međusobnih duela, za sada je 1:1. Zverev je savladao Grikspura na Vimbldonu 2021. godine sa 3:0, ali Talon je uzvratio u Roterdamu ove sezone (2:1).

Danas verujemo da će Nemac nastaviti dobre igre iz Hamburga u Torontu i upisati novu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)