NOVI MARATON U PARIZU: Endi je spreman za borbu!

M.M.

30. 10. 2023. u 09:27

ENDI Mari i Aleks De Minaur imaće okršaj u prvom kolu mastersa koji se igra u prestonici Francuske.

НОВИ МАРАТОН У ПАРИЗУ: Енди је спреман за борбу!

FOTO: Tanjug/AP

Britanac ne blista u poslednje vreme a u prethodnih pet mečeva doživeo je četiri poraza. Jedini trijum ostvario je u prvom kolu Bazela kada je savladao Janika Hanfmana. Dva dana nakon pobede nad nemačkim teniserom poražen je od Argentinca Tomasa Ečeverija.

Sa druge strane Australijanac je na istom turniru eliminisan od strane Talona Grikspora takođe u drugoj rundi dok je u prvoj bio bolji od Dijega Švarcmana.

Ovi rivali se se sastali pre samo mesec dana u Pekingu i tada je dvadesetčetvorogodišnjak iz Sidneja slavio nakon tri sata borbe.

U današnjem duelu očekujemo veliki broj razmenjenih udaraca, nije relno očekivati da će se ovaj duel brzo završiti te verujemo da će granica gemova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +21,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)