ŽOC PROTIV "SVOJIH": Crno-beli dočekuju jedan od najskupljih timova!

M.M.

30. 11. 2023. u 15:43 >> 15:43

KOŠARKAŠI Partizana će u 11. kolu Evrolige ugostiti Panatinaikos.

ЖОЦ ПРОТИВ СВОЈИХ: Црно-бели дочекују један од најскупљих тимова!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su pre samo tri dana savladali Borac u okviru regionalne lige, a na terenu su izgledali sjajno. Ofanzivno su bili na visini zadatka, dok je odbrana konačno bila zategnuta do maksimuma.

Aktuelni šampion ABA lige je već na poluvremenu napravio zalihu od 26 poena i protivnik je u potpunosti bio matiran. Delovalo je kao da će u nastavku spustiti gas, međutim, do toga nije došlo, konačan rezultat glasio je 101:56.

Tristan Vukčević je konačno dobio nešto veću ulogu i znao je da je iskoristi. Bio je prvi strelac tima sa 24 poena. Mateuš Ponitka je imao 13 poena i 7 asistencija, dok je Alen Smailagić takođe brojao do 13. Pi-Džej Doužer je dobro otvorio utakmicu, a za 17 minuta na parketu imao je 12 pogodaka. Željko Obradović je koristio sve igrače i svi su se upisali u listu strelaca.

U poraženom taboru najviše se istakao Ronaldo Segu koji je postigao 16 poena.

Partizan je jako dobro šutirao iza linije 6,75, ubacio je 14 trojki iz 27 pokušaja (51,9%).

U najelitnijem evropskom takmičenju "parni valjak" ima negativan skor, do sada je ostvario 4 pobede uz 6 poraza.

Ono što najviše raduje navijače je povratak Kevina Pantera i Alekse Avramovića koji su odradili treninge. Odsustvo kapitena se i te kako osetilo u proteklom periodu.

Danas na megdan dolazi klub koji je uložio veliku količinu novca u ovaj projekat. Napravljena je totalna rekonstrukcija tima, a sa Erginom Atamanom došli su i Matijas Lesor, Huančo Ernangomez, Kostas Slukas i mnogi drugi.

Ernangomez je doživeo povredu i večeras ga nećemo videti na parketu, međutim, ostatak tima je izuzetno "naoštren". "Zeleni" su vezali osam pobeda u svim takmičenjima i samopouzdanje im je na visokom nivou.

Popularni Žoc će igrati protiv bivšeg kluba i ne sumnjamo da će proraditi emocije.

Prvi strelac Atinjana je Dinos Mitoglu koji u proseku ubacuje 17,3 poena, dok je iza njega Lesor sa 13,7. Francuski internacionalac je dao veliki doprinos Partizanu i sigurno će večeras biti dočekan ovacijama.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i srpski predstavnik je slavio u oba navrata.

Verujemo da će i večeras na krilima navijača upisati bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)