U ZVEZDI JE BIO RAZOČARANJE? Šabaz Nejpir želi da se dokaže protiv bivšeg kluba!

M.M.

11. 01. 2024. u 10:55

CRVENA zvezda će večeras gostovati Milanu, a mi imamo još jedan predlog.

У ЗВЕЗДИ ЈЕ БИО РАЗОЧАРАЊЕ? Шабаз Нејпир жели да се докаже против бившег клуба!

Foto Profimedia

Dugo je Crvena zvezda čekala na Šabaza Nejpira, međutim, tridesetdvogodišnji plejmejker nije pružao ni blizu partije kakve su se od njega očekivale. Amerikanac poseduje ogroman individualni kvalitet, ali to u crveno-belom dresu nismo videli. Zbog letargične igre nije se dugo zadržao u Srbiji i rešio je da se vrati u svoj prošlogodišnji klub.

Izabranici Etorea Mesine ove sezone igraju ispod željenog nivoa i nadaju se da bi momak iz Bostona mogao da unapredi ekipu. Šabaz je u dresu Milana odigrao tri utakmice u najelitnijem evropskom takmičenju i prosek mu je 10,7 poena.

Verujemo da će večeras biti silno motivisan i da će prebaciti granicu.

NAŠ TIP: +14,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

services.brid.tv

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!