ĐOKOVIĆ JE UPALIO MOTORE: Sledeža žrtva sjajnog Noleta je iskusni Francuz

V.M.

20. 01. 2024. u 16:40

U prvom meču osmine finala Australijan opena sastaće se najbolji teniser svih vremena i Adrijan Manarino (03:30).

ЂОКОВИЋ ЈЕ УПАЛИО МОТОРЕ: Следежа жртва сјајног Нолета је искусни Француз

FOTO: Tanjug/AP

Novak polako hvata zalet u Australiji, izgleda sve bolje iz meča u meč i očigledno tempira formu za završnicu turnira u kojoj će juriti neverovatni 11. naslov prvaka Otvorenog prvenstva Australije.

Nakon što je u prva dva meča gubio po set od Prižmića i Popirina, to nije bio slučaj u trećem kolu gde je pokazao najbolji tenis u dosadašnjem toku turnira savladavši Ečeveriju sa 3:0.

Prva dva seta je rutinski osvojio sa po 6:3, dok je u trećem pokazao zašto se smatra majstorom taj-brejkova slavivši sa 7:2 u njemu.

Takođe treba napomenuti da Novaku više leži stil tenisa koji igra Ečeverija, a isto se može reći i za njegovog današnjeg rivala Manarina protiv kojeg ne zna poraz u karijeri (4:0).

Iskusni Francuz se dosta namučio da dođe do ove runde jer je u svaki meč do sada igrao po pet setova. Prvo sa Varvirnokom, pa Haime Munarom, a zatim i sa Benom Šeltonom, a vredi istaći da je protiv Švajcarca i Amerikanca gubio sa po 1:2 u setovima.

Manarinu je ovo najveći uspeh u karijeri na AO što i ne treba da čudi, jer ovaj teniser što je stariji to igra bolje, a kada su posle meča sa Šeltonom pitali šta je tajna njegovog uspeha u poznom delu karijere našalio se izjajviši da zasluge idu tekili.

Verujemo da Novak neće imati previše problema sa Manarinom i očekujemo da i ovaj meč reši bez izgubljenog seta.

NAŠ TIP: hendikep setova 1 (-2,5) (kvota 1,40)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)