VELIKAN ČUVA PRVO MESTO: Kec u Sankt Peterburgu ne bi smeo da se dovodi u pitanje

V.M.

13. 02. 2024. u 08:40 >> 08:40

U okviru ruske hokejaške lige, SKA iz Sankt Peterburga će ugostiti Ladu (17.30).

ВЕЛИКАН ЧУВА ПРВО МЕСТО: Кец у Санкт Петербургу не би смео да се доводи у питање

Foto Profimedia

Domaćin igra odlično ove sezone i jedan je od glavnih kandidata za osvajanje titule koja bi mu bila prva od 2017. godine.

SKA je trenutno prvi u Zapadnoj konferenciji i pokušaće da sačuva to mesto pred početak plej-ofa do kojeg mu je ostalo da odigra još šest utakmica.

Na njima će morati da bude maksimalno fokusiran jer je sakupio 87 bodova do sada, što je dva, odnosno tri više od Lokomotive i Dinama koji mu dišu za vratom, tako da prava na kiks nema.

Što se tiče forme, momci iz Sankt Peterburga se nalaze u sjajnom ritmu i upisali su osam pobeda na poslednjih deset utakmica.

Danas će na severu Rusije gostovati Lada koja je doživela četiri uzastopna poraza i nikako da prekine crni niz. Najbolju priliku za to imala je pre četiri dana kada je dočekao Habarovsk.

Viđen je jako tvrd meč bez postignutog gola, a gost je bio bolji posle izvođenja penala.

Lada je trenutno sedma na tabeli Istočne konferencije i ne bi trebalo da ima problema sa plasmanom u plej-of jer je osvojila deset poena više u odnosu na devetoplasirani Habarovsk.

Današnji rivali su se susreli početkom septembra i tada je SKA rutinski slavio sa 3:0, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj i pored činjenice da je domaćin umorniji jer je prekjuče igrao sa Sočijem (pobedio 8:1).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)