''KRALJ'' JE NEPRIKOSNOVEN: Sam je rešio gradski derbi, sledeći na tapetu su Vizardsi

V.M.

29. 02. 2024. u 13:57

U noći između četvrtka i petka Los Anđeles lejkersi će ugostiti Vašington vizardse (4.30).

КРАЉ ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕН: Сам је решио градски дерби, следећи на тапету су Визардси

Foto: Profimedia

Domaćin je sinoć napravio veliki preokret u gradskom derbiju protiv Klipersa (116:112). Gubili su 19 razlike pred početak poslednje četvrtine i delovalo je da je meč gotov, ali Lejkersi su napravili neverovatan preokret slavivši sa 39:16 u poslednjoj deonici.

Preokret je predvodio vremešni Lebron Džejms koji je meč završio sa 34 poena, a čak 21 ubacio je u četvrtoj četvrtini u kojoj je sam postigao više koševa od čitavog tima Klipersa.

Taj meč je bio pravi prikaz sezone Lejkersa koja je veoma turbulenta, čak igraju dobro, čas loše i nikako da prikažu konstantnost u igrama.

Trenutno su deveti na Zapadu sa skorom 32-28 i u poslednjem delu sezone ih očekuje velika borba za direktan plasman u plej-of jer šestoplasirani Nju Orleans ima tri pobede više od njih.

Sa druge strane, Vašington nema za šta da igra, uz Detroit je najlošija ekipa u ligi i zacementiran je za dno tabele Istoka sa samo devet ostvarenih pobeda.

Vizardsi se nalaze u seriji od 12 vezanih poraza i ne vidimo kako će se taj niz završiti u ''Kripto.kom areni''.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-4,5) (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu