NOVO SJAJNO VEČE ZA EDVARDSA? Jedan od najboljih bekova današnjice mora briljirati kako bi Minesota imala šanse protiv Denvera

V.M.

19. 03. 2024. u 14:45

JUČE je plus na Edvardsa bio prolazan, a mi verujemo da to može biti slučaj i večeras protiv Nagetsa u derbiju vrha Zapadne konferencije (2.00).

НОВО СЈАЈНО ВЕЧЕ ЗА ЕДВАРДСА? Један од најбољих бекова данашњице мора бриљирати како би Минесота имала шансе против Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je ove godine napravio veliki iskorak u svojoj igri, znatno je napredovao i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

To smo videli i sinoć kada je u duelu sa Jutom postigao 32 poena, uz odlične procente (13/22 iz igre), a može se reći da je bio blizu tripl-dabla jer je uhvatio osam skokova i podelio sedam asistencija.

To mu je bila 27. utakmica ove sezone u kojoj je ubacio 30 ili više poena i na taj način je samo produžio rekord franšize po tom parametru.

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, trenutno su svi izjednačeni sa po 47 pobeda, tako da ne treba trošiti reči koliko je večerašnji meč značajan za ove rivale.

Očekujemo da lopta više nego inače bude u Edvardsovima rukama, trebalo bi da uzme veliki broj šuteva jer i dalje nema Karla Entonija Taunsa i zbog toga ponovo predlažemo plus na bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +29,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!