TIJANA BOŠKOVIĆ NOSI EKIPU NA SVOJIM LEĐIMA: Srpska odbojkašica mora odigrati perfektno kako bi Ezačibaši nadoknadio minus iz prvog meča

V.M.

20. 03. 2024. u 12:14

TURSKI velikan će predvođen najboljom odbojkašicom sveta u revanš utakmici polufinala odbojkaške Lige šampiona pokušati da nanese prvi poraz Koneljanu ove sezone (17.00).

ТИЈАНА БОШКОВИЋ НОСИ ЕКИПУ НА СВОЈИМ ЛЕЂИМА: Српска одбојкашица мора одиграти перфектно како би Езачибаши надокнадио минус из првог меча

Foto: Profimedia

Pre sedam dana smo gledali pravi odbojkaški spektakl u režiji ovih timova, igralo se punih pet setova, a na kraju je Koneljano posle velikog preokreta slavio po 37. uzastopni put ove sezone (3:2). Ezačibaši je propustio veliku priliku jer je vodio sa 2:0, ali nije uspeo da realizuje svoje šanse, dopustio je italijanskom velikanu da se vrati i on je to oberučke prihvatio (26:28, 20:25, 25:14, 25:22, 18:16).

Najzaslužniji pojedinac za veliki preokret bila je švedska odbojkašica Izabela Hak koja je sa 37 poena dobila veliki obračun korektora sa našom Tijanom Bošković koja se zaustavila na 29 poena.

Srpska reprezentativka će danas biti spremna da joj odgovori pred svojim navijačima koji će joj dati veliki vetar u leđa. 

Od kada je 2015. došla u Ezačibaši, Boškovićeva je osvojila sve što se osvojiti može izuzev Lige šampiona u kojoj joj je najveći uspeh bio igranje finala prošle sezone i sigurno je da će kapiten turskog giganta biti posebno motivisan da ponovo odvede svoju ekipu u borbu za trofej.

Kako je Koneljano bio bolji sa 3:2, bilo kakva pobeda ga večeras vodi u finale, dok za Ezačibaši trijumf od 3:0 ili 3:1 takođe znači plasman u finale, dok će se ako slavi sa 3:2 igrati zlatni set.

Pobednika ovog dvomeča u finalu čeka Milano koji je juče pose zlatnog seta eliminisao Fenerbahče.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!