TIMBERVULVSI NE ODUSTAJU OD PRVOG MESTA: Entoni Edvards stavlja ekipu na svoja leđa protiv Voriorsa

V.M.

24. 03. 2024. u 12:15

POSLEDNjA dva puta kada smo ga predlagali Edvards je prebacivao granicu, a mi verujemo da to može biti slučaj i večeras protiv Voriorsa koji tačno u ponoć gostuju Minesoti.

ТИМБЕРВУЛВСИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ПРВОГ МЕСТА: Ентони Едвардс ставља екипу на своја леђа против Вориорса

FOTO: Tanjug/AP

Kao što smo više puta napomenuli napredak u igri Entonija Edvardsa je enorman ove sezone, može se reći da dominira NBA ligom i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

Aposlutno je glavni igrač Minesote koja je jedno od glavnih iznenađenja NBA lige i razlog je broj jedan za to što se nalaze u vrhu Zapadne konferencije.

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, deli ih samo par pobeda i biće zanimljivo videti ko će zauzeti prvo mesto i prednost domaćeg terena u doigravanju-

Večeras će Timbervuvsi igrati sa Voriorsima, tima protiv kojeg je Edvards pružao promenljive partije ove sezone, ali večeras za razliku od tih mečeva neće biti i dalje povređenog Taunsa što znači znatno veću odgovornost i broj šuteva za bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +28,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)